ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΡΕΝΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;

Η αρρενωπότητα του προσώπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ανδρισμό. Αποπνέει πυγμή, ισχύ και σεξουαλικότητα, και φυσικά τονώνει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό κάθε άνδρα.

Ο καθοριστικός ρόλος της τεστοστερόνης

Μπορεί το ανδρικό και το γυναικείο πρόσωπο να κυριεύονται από θηλυκά χαρακτηριστικά στις αρχές της διαμόρφωσής τους, όμως ο καταλυτικός ρόλος της τεστοστερόνης διαφοροποιεί σταδιακά το ανδρικό πρόσωπο κάνοντάς το τελικά πιο αρρενωπό.

Αποδείξεις υψηλής τεστοστερόνης στο ανδρικό πρόσωπο αποτελούν τα πυκνά φρύδια και το έντονο σαγόνι. Το αρρενωπό πρόσωπο χαρακτηρίζεται επίσης από το θεληματικό πηγούνι και τα στενά μάτια.

«Γυναίκα. Αυτή η λέξη από μόνη της μας κάνει άνδρες», είχε πει κάποτε ο Εσθονός Ολυμπιονίκης Νικολάι Βέκσιν. Και πράγματι, σε δεκάδες επιστημονικές έρευνες έχει αποδειχτεί ότι οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από άνδρες με έντονα αρρενωπά χαρακτηριστικά, καθώς βάσει των πρωτόγονων ενστίκτων αυτά σχετίζονται με καλή ποιότητα γονιδίων και επομένως υγιέστερους απογόνους.

Πρόσωπο καθαρό από ουλές, σημάδια και ρυτίδες

Πέρα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου, η καθαρότητα του δέρματος ενισχύει την αρρενωπότητα του άνδρα, αφού αποκαλύπτει το ενδιαφέρον για την επιμέλεια της υγείας του και αποτελεί στοιχείο που εκτιμάται από το αντίθετο φύλο. Μπορεί κάποτε οι περιποιήσεις ομορφιάς να αποτελούσαν ταμπού για τους άνδρες, όμως η εποχή αυτή έχει περάσει προ πολλού. Ο σύγχρονος άνδρας ενδιαφέρεται για την εικόνα του και αξιοποιεί τα μέσα της κοσμητικής δερματολογίας για να τη βελτιώνει. Οι περιποιήσεις ομορφιάς αποτελούν μέρος της καθημερινότητας του, αφού γνωρίζει ότι όταν είναι περιποιημένος, χαίρει μεγαλύτερης αποδοχής και εκτίμησης τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κλείστε-τώρα-ΡΑΝΤΕΒΟΥ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΧΩΡΙΣ-ΧΡΕΩΣΗ

Στόχος των θεραπειών είναι ένα πρόσωπο καθαρό από σημάδια, ουλές και ρυτίδες, έτσι ώστε να μην χρειάζεται ο άνδρας να επαφίεται στα γένια του για να τις κρύβει. Βέβαια, η γνώση των διαφορών ανάμεσα σε ανδρικό και θηλυκό πρόσωπο είναι καθοριστικής σημασίας για να προσφέρεται φυσικό αποτέλεσμα και να μειώνεται ο κίνδυνος «θηλυκοποίησης» του ανδρικού προσώπου.

Τέσσερις σημαντικές παράμετροι που εξετάζονται πάντα με στόχο την ενίσχυση της αρρενωπότητας και της ελκυστικότητας του ανδρικού προσώπου είναι:

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00