Εμφύτευση Γενιών

Αποκαθιστά την αραίωση με FUE

Η μόδα, σήμερα, δεν επιτάσσει μόνο πυκνά μαλλιά, αλλά και πυκνά γένια. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε αραίωση γενιών, μην απογοητεύεστε. Υπάρχει λύση και τη δίνει η μεταμόσχευση FUE, σε μία συνήθως συνεδρία! Ωστόσο, εάν κάποιος δεν έχει γένια καθόλου ή έχει ελάχιστα, χρειάζεται διήμερη συνεδρία για πλήρη κάλυψη. Γενικότερα, πρόκειται για τη μοναδική θεραπεία που με την εξελιγμένη μέθοδο λήψης μεμονωμένων τριχοθυλακίων (FUE), προσφέρει φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς πόνο, χωρίς παρενέργειες και χωρίς σημάδια ή ουλές.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς δρα

Η σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE είναι άκρως αποτελεσματική και στην περιοχή των γενιών. Η τεχνική είναι ελάχιστα επεμβατική, καθώς δεν χρειάζεται νυστέρι, αφού η εξαγωγή των τριχοθυλακίων (ένα-ένα) γίνεται με τη χρήση ειδικών μικροσκοπικών εργαλείων και η μεταφορά τους (ένα-ένα) γίνεται στις αραιωμένες περιοχές. Πιο συγκεκριμένα, βασίζεται στην εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων από μία ζώνη σταθερής τριχοφυΐας του τριχωτού στο πίσω μέρος της κεφαλής (ινιακή περιοχή) και τη μετέπειτα εμφύτευσή τους στα άτριχα σημεία του γενείου.

Πονάει;

Όχι, η διαδικασία είναι ανώδυνη. Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία σε ιατρικό περιβάλλον, δεν απαιτεί ράμματα και δεν αφήνει ουλές ή σημάδια.

Απαιτείται χρόνος ανάρρωσης;

Για την επούλωση, λίγες μέρες αρκούν τόσο για τη λήπτρια, όσο και για τη δότρια περιοχή, καθώς τα σημεία από τα οποία εξάγονται και στα οποία εμφυτεύονται τα μεμονωμένα τριχοθυλάκια είναι μικροσκοπικού μεγέθους.

Εφαρμόζοντας τη μέθοδο FUE δεν σχηματίζονται τομές και δεν πραγματοποιείται τοποθέτηση ραμμάτων, με αποτέλεσμα ο χρόνος που απαιτείται για ανάρρωση να ελαχιστοποιείται. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, εφαρμόζεται επίσης ειδική αγωγή, που καθιστά δυνατή την άμεση επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η μεταμόσχευση γενείου εφαρμόζεται αποκλειστικά και μόνο στο δέρμα και για το λόγο αυτό δεν προκαλεί πονοκεφάλους, ούτε έχει άλλες παρενέργειες για τον οργανισμό. Το μόνο που υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί είναι κάποιο οίδημα, που όμως υποχωρεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Τα πρώτα αποτελέσματα ξεκινούν να φαίνονται μετά τον 4ο – 6ο μήνα, ωστόσο η τελική εκτίμηση για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μεταμόσχευσης γενείου γίνεται μετά από έναν χρόνο και διαρκεί εφ’ όρου ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, καθώς με τον καιρό τα τριχοθυλάκια της κεφαλής προσαρμόζονται και γίνονται όμοια σε υφή και πάχος με τα γένια.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00