Εγχύσεις εμφυτευμάτων ζυγωματικών

Ένα από τα πιο ενδεικτικά σημάδια γήρανσης του προσώπου είναι η απώλεια όγκου στην περιοχή των ζυγωματικών. Το Voluma, όπως προδίδει και το όνομά του (κατά το αγγλικό volume που σημαίνει όγκος), δίνει τη λύση σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Μέσα σε μερικά λεπτά, τα «μήλα» επανασχηματίζονται, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και το πρόσωπο ανακτά τη νεανικότητά του.

Πώς δρα το Voluma;

Το Voluma αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των υαλουρονικών οξέων. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι η πιο παχύρρευστη σύνθεσή του που το καθιστά πιο ανθεκτικό και κατάλληλο για εγχύσεις σε μεγαλύτερος βάθος και σε μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου, όπως τα ζυγωματικά και το πηγούνι.

Είναι το πρώτο και μοναδικό filler υαλουρονικού οξέως που έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων για την άμεση αύξηση του όγκου των ζυγωματικών. Το Voluma εγχύεται βαθιά στην περιοχή των ζυγωματικών, τόσο πάνω στα «μήλα», όσο και στα σημεία των μαύρων κύκλων που εμφανίζονται κάτω από τα μάτια εξαιτίας της απώλειας όγκου στα μάγουλα, και δημιουργεί ένα ισχυρό υποστηρικτικό πλέγμα. Το πλέγμα αυτό προσφέρει αύξηση του όγκου της περιοχής και ανόρθωση των ιστών, καταπολεμώντας έτσι το «σακούλιασμα» του δέρματος στο μεσαίο τμήμα του προσώπου. Κατά τον ίδιο τρόπο, μπορεί να εφαρμοστεί και στην περιοχή του πηγουνιού για να αποκαταστήσει την απώλεια του όγκου του και να βελτιώσει το περίγραμμα και τις αναλογίες του προσώπου.

Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Το Voluma μπορεί να χαρίσει ένα πιο νεανικό προφίλ, καθώς:

  • αποκαθιστά τον όγκο στην περιοχή των ζυγωματικών,
  • διορθώνει τους μαύρους κύκλους,
  • σβήνει τις ρινοχειλικές ρυτίδες,
  • ενισχύει το σχήμα του πηγουνιού,
  • βελτιώνει το περίγραμμα και τις αναλογίες του προσώπου.

Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έχει εγκρίνει τη χρήση του σε άτομα ηλικίας άνω των 21 ετών, που επιθυμούν να αποκαταστήσουν την απώλεια λίπους στην περιοχή των ζυγωματικών, που οφείλεται στη διαδικασία γήρανσης.

Κλείστε-τώρα-ΡΑΝΤΕΒΟΥ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΧΩΡΙΣ-ΧΡΕΩΣΗ

Πονάει;

Όχι. Η διαδικασία εφαρμογής διαρκεί 10-15 λεπτά και είναι απολύτως ανεκτή, αφού το προϊόν περιέχει λιδοκαΐνη, ένα ενεργό συστατικό με αναισθητική δράση που προκαλεί μούδιασμα στα σημεία των εγχύσεων.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Όχι. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο μεσημεριανό διάλειμμα της δουλειάς ή μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέως δεν φέρουν σοβαρές παρενέργειες. Στα σημεία των εγχύσεων, μπορεί να εκδηλωθεί μία ήπια δερματική αντίδραση με τη μορφή ερυθρότητας, οιδήματος, κνησμού ή μώλωπα, που όμως είναι παροδική και υποχωρεί μετά από μερικές ημέρες.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και, αν η θεραπεία εφαρμοστεί από έμπειρο γιατρό, το αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο έως και δύο χρόνια, όπως έχει πιστοποιηθεί και από τον αμερικανικό οργανισμό FDA.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00