Λιποπροσθετική προσώπου

Η πλέον εξελιγμένη μέθοδος για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνδρες επενδύουν στην ενίσχυση της γοητείας και της αυτοπεποίθησής τους, απολαμβάνοντας τις εξελιγμένες τεχνικές που προτείνει η Κοσμητική Δερματολογία. Μεγαλώνοντας, η ελαστικότητα του δέρματος μειώνεται και οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους. Εάν, λοιπόν, θέλετε να έχετε μια όψη νεανική, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη Λιποπροσθετική προσώπου, η οποία δρα αποτελεσματικά στη βελτίωση της εικόνας του προσώπου, χωρίς τη χρήση τεχνητών εμφυτευμάτων. Με τη χρήση αυτόλογου λίπους, αποκαθίσταται ο όγκος στα σημεία που χρειάζεται κι έτσι το πρόσωπο δείχνει ξανά νεανικό και λαμπερό.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς δρα η Λιποπροσθετική προσώπου

Η Λιποπροσθετική προσώπου έγκειται σε μεταφορά λίπους από περιοχές του σώματος που έχουν περίσσεια, σε σημεία του προσώπου που έχουν ανάγκη για πλήρωση. Ειδικότερα, με τη βοήθεια της VASER® λιπογλυπτικής αφαιρείται η περίσσεια του λίπους από κάποιο σημείο του σώματος (π.χ. κοιλιά). Έπειτα, το λίπος αυτό γίνεται αντικείμενο επεξεργασίας (φυγοκέντρηση, κάθαρση, συμπύκνωση) και εγχέεται σε εκείνα τα σημεία του προσώπου (χείλη, ζυγωματικά, ρινοπαρειακές ρυτίδες) που χρειάζεται, ώστε να διορθωθούν οι όποιες ατέλειες και το πρόσωπο να γίνει πιο ελκυστικό.

Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Η Λιποπροσθετική προσώπου λειτουργεί αποτελεσματικά κυρίως στην περιοχή γύρω από τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Πιο συγκεκριμένα, ενδείκνυται για:

  • Το σβήσιμο των «ρυτίδων γέλιου», που έχουν τη μορφή «παρενθέσεων» γύρω από το στόμα
  • Το γέμισμα των κάθετων γραμμών γύρω από τα χείλια, γνωστές και ως «ρυτίδες καπνιστού»
  • Το γέμισμα των «ρυτίδων πικρίας». (Marionette Lines), των γραμμών δηλαδή που ξεκινούν από τις γωνίες του στόματος και κατευθύνονται προς τα κάτω.
  • Την αποκατάσταση του χαμένου όγκου των χειλιών
  • Την ανόρθωση των ζυγωματικών
  • Την αντιμετώπιση των «μαύρων κύκλων» (περιοφθαλμική υπερμελάχρωση)
  • Την εξάλειψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων στην περιοχή των ματιών («πόδι της χήνας»)
  • Την εξομάλυνση του δέρματος σε σημεία με ουλές

Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως τύπου και χρώματος δέρματος, που επιθυμούν να αποκαταστήσουν την εικόνα του προσώπου τους.

Πονάει;

Όχι. Η διαδικασία, ανάλογα πάντα την περίπτωση, διαρκεί περίπου μία ώρα και είναι εντελώς ανώδυνη καθώς διενεργείται με τοπική αναισθησία.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Όχι. Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας υπάρχει δυνατότητα επιστροφής του ατόμου στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η Λιποπροσθετική προσώπου είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος, χωρίς παρενέργειες, καθώς πραγματοποιείται με αυτόλογο λίπος (χωρίς τη χρήση τεχνητών εμφυτευμάτων), το οποίο δεν μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες.

Οι μόνες παρενέργειες που ενδέχεται να εκδηλωθούν περιλαμβάνουν ένα μικρό οίδημα που, όμως, υποχωρεί άμεσα και ελάχιστες εκχυμώσεις που κι αυτές επίσης υποχωρούν σταδιακά στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Η Λιποπροσθετική προσώπου συνιστά μια επέμβαση με εκπληκτικό, φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα, που είναι άμεσα ορατό. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αρκετή μία συνεδρία για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, κάποια ποσότητα λίπους απορροφάται από τον οργανισμό, οπότε ενδέχεται να χρειαστεί και μια δεύτερη συνεδρία για πιο μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα.

Λιποπροσθετική
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00