Υαλουρονικό Οξύ

Υαλουρονικό Οξύ. Το νέο ελιξίριο νεότητας

Η ομορφιά δεν αποτελεί γυναικείο προνόμιο μόνο. Ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο είναι πλέον ζητούμενο για κάθε άντρα, καθώς με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα χάνει τα δομικά χαρακτηριστικά και την ελαστικότητά του.

Πώς, όμως, μπορεί ένας άνδρας να έχει απαλή επιδερμίδα, απαλλαγμένη από τα σημάδια του χρόνου και τις φθορές; Τη λύση δίνει το υαλουρονικό οξύ, το οποίο έχει την ικανότητα να γεμίζει τις μόνιμες πτυχώσεις του δέρματος και να αποκαθιστά τη λεία και νεανική όψη της επιδερμίδας.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς δρα το υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ έχει την υφή ενός εύπλαστου και απαλού τζελ που ρέει εύκολα κάτω από το δέρμα. Καθώς εγχέεται στην επιδερμίδα, γεμίζουν οι αυλακώσεις και οι πτυχώσεις, που έχουν σχηματιστεί λόγω των συνήθων εκφράσεων του προσώπου, και αποκαθίστανται οι χαμένοι όγκοι.

Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Το υαλουρονικό οξύ αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό, κυρίως στην περιοχή γύρω από τη μύτη και το στόμα. Πιο συγκεκριμένα, ενδείκνυται για:

  • το σβήσιμο των «ρυτίδων γέλιου», των πτυχώσεων, δηλαδή, που βρίσκονται δεξιά και αριστερά της μύτης, στα μάγουλα και που απλώνονται προς τις γωνίες του στόματος
  • το γέμισμα των κάθετων γραμμών γύρω από τα χείλια, γνωστές και ως «ρυτίδες καπνιστού»
  • την αντιμετώπιση των ρινοχειλικών ρυτίδων
  • την αποκατάσταση του χαμένου όγκου των χειλιών
  • την εξομάλυνση του δέρματος σε σημεία με ουλές
  • τη διόρθωση του σχήματος της μύτης, στο πλαίσιο μιας μη-επεμβατικής ρινοπλαστικής

Εφαρμόζεται σε άτομα ηλικίας άνω των 21 ετών, ανεξάρτητα από τον τύπο και το χρώμα του δέρματος, για τη διόρθωση μέτριων έως έντονων ρυτίδων και πτυχώσεων της επιδερμίδας.

Πονάει;

Όχι. Η διαδικασία εφαρμογής είναι ολιγόλεπτη και ανώδυνη, καθώς το προϊόν περιέχει λιδοκαΐνη, ουσία με τοπική αναισθητική δράση.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Όχι. Αμέσως μετά τη συνεδρία, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στις καθημερινές δραστηριότητες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Στα σημεία των εγχύσεων ενδέχεται να εκδηλωθεί -ως ήπια δερματική αντίδραση- ερυθρότητα, οίδημα, κνησμός ή μώλωπας, τα οποία ωστόσο παρατηρούνται μόνο στο 20% των ανθρώπων και διαρκούν μόνο 2-3 μέρες.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από μία περίπου βδομάδα και διατηρείται αναλλοίωτο για 1 χρόνο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα, αρκεί μία συνεδρία.

Σπανιότερα, χρειάζεται δεύτερη συνεδρία για επαύξηση των σημείων εφαρμογής. Μετά τον 1 χρόνο και καθώς το βιοσυμβατό υλικό απορροφάται από τον οργανισμό, συνιστάται μία επαναληπτική συνεδρία ανά έτος με τη μισή ποσότητα υλικού προκειμένου να συντηρηθεί το αποτέλεσμα.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00