Τα ζυγωματικά και το αρρενωπό πρόσωπο

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι ο όγκος στη μεσαία περιοχή του προσώπου αποτελεί σημάδι ζωντάνιας και υγείας. Τα καλοσχεδιασμένα μάγουλα ενισχύουν την ισορροπία του προσώπου, βελτιώνουν το προφίλ και αποτελούν σύμβολο νιότης. Το ανδρικό πρόσωπο είναι συνήθως πιο τετραγωνισμένο και οι σιαγόνες πιο προβεβλημένες. Έχει παρατηρηθεί, ωστόσο, ότι οι νεαροί άνδρες που παρουσιάζουν εντελώς επίπεδα ζυγωματικά, δείχνουν μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Απώλεια όγκου

Όταν η απώλεια του όγκου κάνει την εμφάνισή της στο μεσαίο τμήμα του προσώπου, το αποτέλεσμα είναι ζυγωματικά που προεξέχουν, μάγουλα που έχουν χαλαρώσει, έντονες ρινοπαρειακές ρυτίδες και σκιές κάτω από τα μάτια.

Τι μπορείτε να κάνετε

Ενισχύοντας τον όγκο των ζυγωματικών, λειαίνονται οι ρινοπαρειακές πτυχώσεις, αντιμετωπίζεται η χαλάρωση και βελτιώνεται σημαντικά η γερασμένη όψη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με:

Υαλουρονικό: Οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέος λειαίνουν τις αυλακώσεις του δέρματος, αποκαθιστώντας τον όγκο και τη νεανική όψη του προσώπου.

Υαλουρονικό Οξύ

Λιποπροσθετική: Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη μέθοδο, η οποία δρα αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της απώλειας όγκου. Με τη χρήση αυτόλογου λίπους “γεμίζει” τις γραμμές έκφρασης, ανορθώνει τα ζυγωματικά και γενικότερα διορθώνει τις όποιες ατέλειες κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει ξανά νεανικό και ελκυστικό. 

Λιποπροσθετική
Ευρυαγγείες

Οι ευρυαγγείες είναι σπασμένα τριχοειδή αγγεία που μοιάζουν με ιστό αράχνης, συνοδευόμενα από διάχυτη ερυθρότητα. Συνήθως έχουν μικρή διάμετρο και χρώμα κόκκινο, μπλε ή ιώδες. Η εμφάνισή τους οφείλεται σε διάφορους παράγοντες και αν δεν αντιμετωπιστούν, έχουν την τάση να επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Τι μπορείτε να κάνετε

Pulsed Dye Laser: Το Pulsed Dye Laser (Παλμικό Laser Χρωστικής) “σβήνει” τα διευρυμένα τριχοειδή αγγεία που εξαπλώνονται στο πρόσωπο και συμβάλλει στην ανάκτηση του φυσιολογικού χρώματος της επιδερμίδας. Πρόκειται για ανώδυνη θεραπεία, χωρίς παρενέργειες, που εγγυάται άμεση επιστροφή του ατόμου στις καθημερινές δραστηριότητες.

Pulsed Dye Laser
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00