Το μέτωπο και το αρρενωπό πρόσωπο

Ένα υγιές και λείο πρόσωπο είναι πλέον ζητούμενο για κάθε άνδρα, καθώς το δέρμα χάνει σταδιακά τα δομικά χαρακτηριστικά και την ελαστικότητά του, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται πτυχές και αυλακώσεις. Οι ρυτίδες που εντοπίζονται στο μέτωπο είναι οι ακόλουθες:

Οριζόντιες Ρυτίδες

Οι οριζόντιες ρυτίδες στο μέτωπο προκύπτουν όταν ανασηκώνουμε τα φρύδια στην προσπάθειά μας να εκφράσουμε π.χ. άρνηση ή έκπληξη. Το γεγονός αυτό κάνει το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και γερασμένο.

Τι μπορείτε να κάνετε
Botox: Οι εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης καταφέρνουν να “σβήσουν” τις γραμμές έκφρασης αποκαθιστώντας τον όγκο της επιδερμίδας και χαρίζοντας έτσι λάμψη και νεανική όψη.

Περισσότερα

Ρυτίδες Συνοφρύωσης

Οι δύο κάθετες γραμμές στο μεσόφρυο, που σχηματίζονται όταν συνοφρυωνόμαστε, οφείλονται στη σύσπαση των μυών των βλεφάρων που είναι υπεύθυνοι για την κίνηση των φρυδιών. Με το πέρασμα του χρόνου, εξαιτίας της αφυδάτωσης και της μείωσης του κολλαγόνου, το δέρμα δύσκολα επανέρχεται στη θέση του μετά την όποια μυϊκή σύσπαση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ρυτίδες συνοφρύωσης να γίνονται μόνιμες στο πρόσωπο.

Τι μπορείτε να κάνετε

Botox: Πρόκειται για τη Νο1 μη επεμβατική θεραπεία ομορφιάς, η οποία λειαίνοντας τις γραμμές και αποκαθιστώντας το όγκο της επιδερμίδας, χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα και νεανική όψη.

Περισσότερα

Ηλιακές Κηλίδες

Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, επιταχύνει την παραγωγή μελανίνης, της χρωστικής δηλαδή ουσίας που δίνει στο δέρμα τη φυσική του απόχρωση, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ηλιακές κηλίδες στην περιοχή του μετώπου.

Τι μπορείτε να κάνετε
  1. Q-Switched laser: Πρόκειται για θεραπεία που εγγυάται ομοιόμορφο χρώμα, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά κάθε υπερχρωμία του δέρματος. 
  2. Περισσότερα
  3. Peeling: Πρόκειται για μια εξατομικευμένη θεραπεία που χάρη στη χρήση χημικών ουσιών (όπως είναι τα οξέα φρούτων), κάνει το δέρμα αισθητά πιο λαμπερό και απαλό. 
  4. Περισσότερα

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00