RF TRIPOLLAR στην υπηρεσία της σύσφιξης!

Λίγες φορές μια τεχνολογία, όπως το RF TriPollar, αποδεικνύεται τόσο ευεργετική στον τομέα της κοσμητικής δερματολογίας. Οι εστιασμένες ραδιοσυχνότητες έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Και τώρα πια, η διαθέσιμη τεχνολογία τρίτης γενιάς είναι ακόμα πιο υποσχόμενη, αφού έχει καταφέρει να υπερνικήσει τους περιορισμούς των περασμένων τεχνολογιών. Οι επονομαζόμενες τριπολικές ραδιοσυχνότητες αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες στον τομέα της αντιγήρανσης, ιδιαίτερα κατάλληλη για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης.

Πώς δρα το RF TriPollar;

Το RF TriPollar προσφέρει λείανση των λεπτών γραμμών έκφρασης, αλλά και των βαθύτερων ρυτίδων, ενώ θεωρείται και μία από τις αποτελεσματικότερες θεραπείες κατά της χαλάρωσης.

Η εστιασμένη ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων διανέμεται μέσα από τρεις κεφαλές, οι οποίες γλιστράνε πάνω στην επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα ευχάριστο αίσθημα ζεστασιάς. Στόχος είναι να ενισχυθεί το βαθύ πλέγμα ινών κολλαγόνου, χάρη στο οποίο ουσιαστικά συγκρατείται το δέρμα. Στις νεανικές ηλικίες, το πλέγμα αυτό είναι στιβαρό και αντέχει στην καταπόνηση από τις συσπάσεις των μυών εξαιτίας των εκφράσεων του προσώπου. Οι ινοβλάστες δημιουργούν άμεσα φρέσκο κολλαγόνο για να αντισταθμίζουν τις φθορές. Καθώς, όμως, περνάει ο χρόνος, οι ινοβλάστες ολοένα ατονούν, παράγουν λιγότερο φρέσκο κολλαγόνο κι έτσι το πλέγμα ξεικινάει να εμφανίζει αλλοιώσεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα χαλαρό, χωρίς υποστήριξη και με έντονη τάση για ρυτίδες.

Με το RF TriPollar, η εστιασμένη ενέργεια που έχουν οι ραδιοσυχνότητες έχει κατεύθυνση και προς το επιφανειακό και προς το βαθύτερο στρώμα της επιδερμίδας, δρώντας σε δύο επίπεδα. Αφενός, κάνει τις ίνες κολλαγόνου που ήδη υπάρχουν, να συσπαστούν, συσφίγγοντας έτσι άμεσα το δέρμα. Αφετέρου, διεγείρει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών προκειμένου να παράξουν καινούργιες ίνες από κολλαγόνο και να δημιουργήσουν έτσι ένα πιο παχύ στρώμα δερμίδας που θα προσφέρει καλύτερη στήριξη στο δέρμα, ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών έκφρασης. Την ίδια στιγμή, η ενέργεια που έχουν οι ραδιοσυχνότητες μειώνει το μέγεθος των λιποκυττάρων, καταπολεμώντας έτσι τις αντιαισθητικές εναποθέσεις λίπους τόσο στο πρόσωπο όσο και στο λαιμό, όπως αυτές που είναι υπεύθυνες για το σχηματισμό των «κρεμασμένων» μάγουλων και του διπλοσάγονου.

Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Το RF TriPollar μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια ακόμα για τη βελτίωση ακόμα και των πιο ευαίσθητων περιοχών του προσώπου, όπως περιμετρικά των ματιών και των χειλιών, καθώς και στον  λαιμό. Είναι πολύ αποτελεσματικό καθώς:

  • σμιλεύει το περίγραμμα του προσώπου
  • συσφίγγει τη χαλαρή επιδερμίδα
  • λειαίνει τις δυναμικές ρυτίδων/λεπτές γραμμές έκφρασης, αυτές δηλαδή που σχηματίζονται από τις επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου. Εντοπίζονται συνήθως στο μέτωπο, γύρω από το στόμα, αλλά και γύρω από τα μάτια (γνωστές ως «πόδια της χήνας»),
  • αντιμετωπίζει τις στατικές ρυτίδες, που σχηματίζονται εξαιτίας του γήρατος και της απώλειας του τόνου του δέρματος, και δεν σχετίζονται με τις ρυτίδες έκφρασης,
  • αντιμετωπίζει τις εναποθέσεις λίπους σε μάγουλα, πηγούνι και λαιμό, όπως το διπλοσάγονο.

Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής και μπορεί να εφαρμοστεί από την ηλικία των 30 ετών, με στόχο την πρόληψη των σημαδιών του χρόνου. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες anti-aging θεραπείες.

Κλείστε-τώρα-ΡΑΝΤΕΒΟΥ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΧΩΡΙΣ-ΧΡΕΩΣΗ

Πονάει;

Δεδομένης της χαμηλής ισχύος που απαιτείται για την εφαρμογή των θεραπειών RF TriPollar, η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη. Οι τρεις κεφαλές της συσκευής γλιστράνε απαλά πάνω στην επιδερμίδα, προκαλώντας ένα ευχάριστο αίσθημα ζεστασιάς, που αποτελεί απόδειξη της ενεργοποίησης των ινοβλαστών.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Όχι. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Η περιοχή της θεραπείας φαίνεται αμέσως πιο λαμπερή και ανανεωμένη, χωρίς όμως να υπάρχουν σημάδια που να προδίδουν τη θεραπεία.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Όχι. Η τεχνολογία των τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων βάσει ενός εξελιγμένου συστήματος ελέγχου, προλαμβάνει το ενδεχόμενο υπερθέρμανσης και καθιστά μη αναγκαία τη χρήση μηχανήματος για την ψύξη του δέρματος, κάτι που απαιτείται στη χρήση μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Αυτό ισοδυναμεί με συνεχή παροχή θερμότητας-ενέργειας απόλυτα αποτελεσματική και ασφαλή, συντομότερο χρόνο θεραπείας (περίπου 15-30 λεπτά) και μικρότερο αριθμό συνεδριών (περίπου 5 με 6 συνεδρίες ανά 10 ημέρες).

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Το μεγάλο ατού της εστιασμένης θεραπείας είναι ότι προσφέρει αποτελέσματα άμεσα ορατά, από την πρώτη μόλις συνεδρία. Αυτό βέβαια το διασφαλίζει μονάχα η τεχνολογία τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Οι μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες δεν είναι εστιασμένες και επομένως απαιτείται υψηλότερη ενέργεια για την επίτευξη των αποτελεσμάτων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο τοπικής ενόχλησης και πιθανής πρόκλησης δερματικών βλαβών λόγω της υπερθέρμανσης του δέρματος.

Από την πρώτη μόλις συνεδρία, η επιδερμίδα αποκτά μία πιο φρέσκια, βελούδινη και σφριγηλή όψη, ενώ τα αποτελέσματα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα καθώς οι ενεργοποιημένοι ινοβλάστες συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά. Η δράση της θεραπείας είναι συσσωρευτική, δηλαδή τα αποτελέσματα βελτιώνονται σταθερά με κάθε νέα συνεδρία και διαρκούν τουλάχιστον για ένα χρόνο. Αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος θεραπειών, συστήνεται μία ακόμα συνεδρία ανά 6-12 μήνες, για τη συντήρηση του αποτελέσματος.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00