νεοτητα

Όσοι μας επισκέπτονται, μας λένε ότι θέλουν να δείχνουν νεότεροι από την ηλικία τους, όμως τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Κανένας δεν περιμένει μία 40άρα γυναίκα να έχει πρόσωπο 20άρας, όμως οι έρευνες έχουν δείξει μία ισχυρή συσχέτιση ανάμεσα στη νεότητα και τη γοητεία. Το μεγάλο στοίχημα είναι να ενισχύεται η νεανική και ελκυστική όψη των χαρακτηριστικών του προσώπου, χωρίς όμως να σβήνεται ο χαρακτήρας του.

Η γοητεία της νιότης

Από τις έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι τα νεανικά χαρακτηριστικά είναι πιο ελκυστικά. Αυτό ορίζεται από τους νόμους της φύσης. Το ενστικτώδες αίσθημα έλξης μάς ωθεί να αναζητάμε το πιο υγιές ταίρι προκειμένου να παράξουμε ανθεκτικούς απογόνους. Σε πρωτόγονο επίπεδο, η νεότητα συνεπάγεται υγεία, δύναμη και γονιμότητα, οπότε είναι απολύτως φυσικό το γεγονός ότι βρίσκουμε τα νεανικά πρόσωπα πιο ελκυστικά.

Όμως, δεν χρειάζεται να θυμίζει ένα πρόσωπο τις φωτογραφίες της σχολικής επετηρίδας για να είναι ελκυστικό. Αντιθέτως μάλιστα, έχει διαπιστωθεί ότι όταν το κυνήγι της νεότητας πηγαίνει πολύ μακριά, το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά γοητευτικό είναι. Το κλειδί βρίσκεται στο να γνωρίζει ο ειδικός ποιες βελτιώσεις χρειάζεται ένα πρόσωπο και σε τι βαθμό. Σε αυτό το επίπεδο, καθοριστικό ρόλο παίζει η γνώση, η εμπειρία, το καλλιτεχνικό μάτι και η εκτενής έρευνα σχετικά με τη νεότητα του προσώπου.

Το νεανικό πρόσωπο χαρακτηρίζεται από:

  • Λιγότερες γραμμές έκφρασης και ρυτίδες
  • Πιο γεμάτα μάγουλα και χείλια
  • Ελαφρώς τοξωτά φρύδια
  • Απουσία σκιών κάτω από τα μάτια

Με προσεχτικά επιλεγμένες και εφαρμοσμένες θεραπείες, μπορείτε να αφαιρέσετε χρόνια από το πρόσωπό σας χωρίς να εγείρετε υποψίες. Το πρόσωπό σας δεν θα φαίνεται «πειραγμένο». Θα δείχνει απλά πιο ήρεμο και αναζωογονημένο, σας να έχετε φροντίσει περισσότερο τον εαυτό σας.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00