Το στόμα και το αρρενωπό πρόσωπο

Έχει παρατηρηθεί ότι οι άνδρες έχουν πιο μεγάλο στόμα και ελαφρώς πιο λεπτά χείλια, σε σχέση με τις γυναίκες, ειδικά σε ό,τι αφορά το άνω χείλος. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι το ελκυστικό στόμα έχει την εξής αναλογία σε ό,τι αφορά το πάχος των χειλιών: 1/3 το άνω χείλος και 2/3 το κάτω χείλος. Ωστόσο, το μέγεθος και το σχήμα των χειλιών αποτελεί μόνο ένα μέρος του κάδρου του στόματος. Οι γραμμές, οι πτυχώσεις και οι ρυτίδες γύρω από τα χείλια καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την αρρενωπότητα του προσώπου.

Ρυτίδες γέλιου

Εμφανίζονται από την ηλικία των 20-30 ετών και σταδιακά εντείνονται εξαιτίας της συνεχούς απώλειας όγκου στα μάγουλα. Για το λόγο αυτό, είναι συχνά σημαντικό να αντιμετωπίζεται το βασικό πρόβλημα, η χαλάρωση του δέρματος κάτω από τα μάτια και τα ζυγωματικά.

Τι μπορείτε να κάνετε

Υαλουρονικό: Οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέος που έχει τη μορφή ενός εύπλαστου τζελ, ενδείκνυνται για την περιοχή γύρω από τη μύτη και το στόμα και κυρίως για το “σβήσιμο” των ρυτίδων γέλιου που έχουν τη μορφή παρενθέσεων γύρω από το στόμα.

Υαλουρονικό Οξύ

Νήματα: Η θεραπεία με εφαρμογή Νημάτων, γνωστή και ως “Lunch Time Facelift”, εγγυάται μέσα σε 30’ να ανανεώσει το πρόσωπο. Διεγείροντας τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, προσφέρει καλύτερη στήριξη της επιδερμίδας και αισθητή σφριγηλότητα, αποτέλεσμα που η διάρκειά του μπορεί να ξεπεράσει τα 2 χρόνια.

Νήματα
Ρυτίδες καπνιστού

Το κάπνισμα και οι βλαβερές ουσίες που περιέχει το τσιγάρο, επιδρούν στη διαδικασία γήρανσης του δέρματος προκαλώντας διάσπαση των προστατευτικών δομών, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Παράλληλα, η συνεχής σύσπαση των μυών του στόματος την ώρα του καπνίσματος έχει ως επακόλουθο τη δημιουργία πρόσθετων, κάθετων ρυτίδων πάνω από τα χείλη, οι οποίες δεν αποκαλούνται τυχαία “ρυτίδες καπνιστού”.

Τι μπορείτε να κάνετε

Νήματα: Το μη επεμβατικό λίφτινγκ που βασίζεται στην εφαρμογή νημάτων, δηλαδή ειδικών ινών που τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα, διεγείρει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου και αντιμετωπίζει τη χαλάρωση αποκαθιστώντας τον χαμένο όγκο.

Νήματα

Exilis Elite™: Αποτελεί παγκόσμια καινοτομία στον τομέα της Κοσμητικής Ιατρικής, εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Συνδυάζοντας τη δράση μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων, επιτυγχάνει σύνθεση νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο σφιχτό και σφριγηλό.

Exilis Elite™
Απώλεια όγκου χειλιών

Έχει παρατηρηθεί ότι γύρω στην ηλικία των 35 ετών, τα χείλη αρχίζουν να λεπταίνουν και να γίνονται πιο επίπεδα, οι άκρες τους αποκτούν καθοδική φορά και σχηματίζονται πτυχές πάνω σε αυτά.

Τι μπορείτε να κάνετε

Υαλουρονικό: Έχει τη μορφή ενός εύπλαστου τζελ, το οποίο είναι φιλικό προς το δέρμα και καθώς εγχέεται στην περιοχή των χειλιών, τους χαρίζει όγκο.

Υαλουρονικό Οξύ
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00