ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

Υπάρχουν κάποιες περίοδοι του χρόνου που το δέρμα παρουσιάζει αυξημένες ανάγκες ανανέωσης και ανάπλασης. Όπως, για παράδειγμα, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και την παρατεταμένη έκθεση στις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου. Ή μετά από ένα διάστημα ασθένειας, έντονου στρες, φόρτου εργασίας ή έλλειψης ύπνου. Τότε το δέρμα παρουσιάζεται εξαιρετικά άτονο, θαμπό, χωρίς λάμψη και σφριγηλότητα. Στις περιπτώσεις αυτές, υπάρχει ανάγκη για ένα ενισχυμένο πρόγραμμα αναζωογόνησης που απαιτεί τον συνδυασμό αρκετών θεραπειών για να ανακτήσει γρήγορα τη φρεσκάδα του.

 Τρεις θεραπείες δρουν συνεργικά στο πρόσωπό σας

Το εξαιρετικό πρόγραμμα αναζωογόνησης που εφαρμόζουμε, συνδυάζει τη δράση τριών θεραπειών που έχουν την ιδιότητα να διεγείρουν την κολλαγονογένεση και την ανάπλαση του δέρματος. Αρχικά, με τη διπλή δράση του εξελιγμένου RF Fractional Microneedling επιτυγχάνουμε σύσφιξη του δέρματος και βελτίωση της υφής και της φωτεινότητάς του. Η συσκευή διαθέτει μονωμένες μικροακίδες που εισχωρούν ανώδυνα σε βάθος 0,5-2 χιλιοστών του δέρματος, δημιουργώντας μικροσκοπικές οπές. Αυτές, αν και δεν είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού, γίνονται αντιληπτές ως πυροδότηση από τον οργανισμό, ο οποίος «ξυπνά» τους ινοβλάστες για να παράξουν εντατικά κολλαγόνο και ελαστίνη με στόχο την επούλωση των μικροσκοπικών οπών. Η δράση αυτή ενισχύεται και από την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων, η οποία μέσω των μικροακίδων, μεταφέρεται ακριβώς στην περιοχή όπου είναι απαραίτητη: στο χόριο, εκεί δηλαδή όπου υπάρχουν οι ίνες κολλαγόνου που αποτελούν την υποστηρικτική δομή του δέρματος και καθορίζουν τη νεανικότητα και τη σφριγηλότητά του. Η δράση του RF Fractional Microneedling ενισχύεται αν προηγηθεί θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης (microdermabrasion), με την οποία απολεπίζεται απαλά η επιδερμίδα και απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα.
Η παραγωγή κολλαγόνου ενισχύεται στη συνέχεια με την εφαρμογή της θεραπείας PRP (Platelet-Rich Plasma), γνώστη και ως “Vampire Facelift”. Το PRP αποτελεί μία φυσική μέθοδο ανάπλασης του δέρματος, καθώς βασίζεται στα πολύτιμα συστατικά του αίματος και όχι σε ξένες ουσίες. Η θεραπεία βασίζεται στη λήψη, επεξεργασία και επαναχρησιμοποίηση του αίματος του ίδιου ατόμου. Για την ακρίβεια, χρησιμοποιούμε το πλάσμα του αίματος, το οποίο περιέχει αυξημένο αριθμό αιμοπεταλίων και οχτώ αυξητικούς παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στους μηχανισμούς ανάπλασης του δέρματος. Αυξάνοντας τον αριθμό αιμοπεταλίων και αυξητικών παραγόντων σε μία περιοχή του δέρματος, επιτυγχάνουμε ενισχυμένη αναζωογόνηση, λειαίνουμε τις γραμμές έκφρασης, καταπολεμάμε τους μαύρους κύκλους και αποκαθιστούμε την υφή και την ακτινοβολία του δέρματος. Για βέλτιστα αποτελέσματα, μπορεί να προηγηθεί Carboxytherapy, μία θεραπεία που ενισχύει την οξυγόνωση και θρέψη των ιστών.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τη Φωτοθεραπεία, μία απολύτως φυσική θεραπεία κατά την οποία εκθέτουμε το πρόσωπο σε ωφέλιμο, ζωογόνο και θεραπευτικό φως. Πρόκειται για το ορατό φάσμα του φωτός (400-760nm), που σε αντίθεση με την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου, έχει ισχυρή αναγεννητική, αντιγηραντική και επουλωτική δράση για το δέρμα. Το θεραπευτικό φως διεγείρει τους ινοβλάστες να συνθέσουν τέσσερις φορές περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, προσφέροντας έτσι καλύτερη στήριξη της επιδερμίδας και επομένως πιο σφριγηλή όψη. Η διαδικασία αυτή είναι γνωστή ως φωτοανάπλαση και μας βοηθάει να λειαίνουμε τις λεπτές γραμμές έκφρασης, να αντιμετωπίζουμε τα σημάδια της φωτογήρανσης, να βελτιώνουμε την όψη των ουλών και να καταπραΰνουμε τυχόν ερεθισμούς. Έτσι, το δέρμα εμφανίζεται πιο ήρεμο, λείο, ελαστικό και νεανικό. Η δράση της φωτοθεραπείας ενισχύεται αν προηγηθούν ειδικά χημικά peelings που προετοιμάζουν το πρόσωπο να εκτεθεί στο θεραπευτικό φως.

Κλείστε-τώρα-ΡΑΝΤΕΒΟΥ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΧΩΡΙΣ-ΧΡΕΩΣΗ

Τι κερδίζουμε με τις διαδοχικές θεραπείες

Χάρη στη συνεργική δράση όλων των θεραπειών επιτυγχάνουμε δύο βασικούς σκοπούς: αφενός μεγιστοποιούμε τα αποτελέσματα και αφετέρου ελαχιστοποιούμε τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες των μεμονωμένων θεραπειών. Τα κύτταρα σε όλες τις στιβάδες του δέρματος αντιδρούν ως ομάδα για να αποκαταστήσουν την ομοιοστατική ισορροπία που διεγείρεται με φυσικούς, χημικούς και μηχανικούς τρόπους μέσω των διαδοχικών θεραπειών. Όσο περισσότερα δερματικά κύτταρα συμμετέχουν στη διαδικασία αποκατάστασης της ομοιόστασης (η ικανότητα του οργανισμού να διατηρεί σταθερές τις συνθήκες του εσωτερικού του περιβάλλοντος), τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα της αναζωογόνησης.

Για το κόστος των θεραπειών, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00