Υαλουρονικό οξύ

Νεανική επιδερμίδα χωρίς ουλές!

Εάν οι ουλές αποτελούν πλήγμα για την εμφάνισή σας και θέλετε να απαλλαγείτε από αυτές, υπάρχει λύση. Με τη χρήση του υαλουρονικού οξέος διορθώνονται οι ουλές και τα σημάδια του χρόνου, με αποτέλεσμα να τονώνεται η αυτοπεποίθηση και να αποκαθίσταται η αυτοεκτίμησή σας.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς δρα το υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ έχει την υφή ενός εύπλαστου και απαλού τζελ που, κατά την έγχυσή του στην επιδερμίδα, γεμίζει τις αυλακώσεις των ουλών και αποκαθιστά τους χαμένους όγκους.

Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Το υαλουρονικό οξύ αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό, κυρίως στην περιοχή γύρω από τη μύτη και το στόμα. Πιο συγκεκριμένα, ενδείκνυται για:

  • το σβήσιμο των «ρυτίδων γέλιου», των πτυχώσεων, δηλαδή, που βρίσκονται δεξιά και αριστερά της μύτης, στα μάγουλα και που απλώνονται προς τις γωνίες του στόματος
  • το γέμισμα των κάθετων γραμμών γύρω από τα χείλια, γνωστές και ως «ρυτίδες καπνιστού»
  • την αντιμετώπιση των ρινοχειλικών ρυτίδων
  • την αποκατάσταση του χαμένου όγκου των χειλιών
  • την εξομάλυνση του δέρματος σε σημεία με ουλές

Εφαρμόζεται σε άτομα ηλικίας άνω των 21 ετών, ανεξάρτητα από τον τύπο και το χρώμα του δέρματος, για τη διόρθωση μέτριων έως έντονων ρυτίδων και πτυχώσεων της επιδερμίδας.

Πονάει;

Όχι. Η διαδικασία εφαρμογής είναι ολιγόλεπτη και ανώδυνη, καθώς το προϊόν περιέχει λιδοκαΐνη, ουσία με τοπική αναισθητική δράση.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Όχι. Αμέσως μετά τη συνεδρία, το άτομο μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Στα σημεία των εγχύσεων ενδέχεται να εκδηλωθεί -ως ήπια δερματική αντίδραση- ερυθρότητα, οίδημα, κνησμός ή μώλωπας, τα οποία ωστόσο παρατηρούνται μόνο στο 20% των ανθρώπων και έχουν διάρκεια 2-3 ημερών μόνο.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από μία περίπου βδομάδα και διατηρείται αναλλοίωτο για 1 χρόνο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα, αρκεί μία συνεδρία.

Μετά τον 1 χρόνο και καθώς το βιοσυμβατό υλικό απορροφάται από τον οργανισμό, συνιστάται μία επαναληπτική συνεδρία ανά έτος με τη μισή ποσότητα υλικού προκειμένου να συντηρηθεί το αποτέλεσμα.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00