Τα φρύδια και το αρρενωπό πρόσωπο

Τα ανδρικά φρύδια είναι πιο πυκνά, πιο στενά και πιο ίσια, συγκριτικά με τα γυναικεία. Ωστόσο, η πτώση αποτελεί ένα κοινό πρόβλημα που παρατηρείται σε πολλούς άνδρες και όχι μόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γήρανσης. Αν η πτώση προχωρήσει, τότε επηρεάζεται σημαντικά η έκφραση του προσώπου. Σε αυτό συντελεί και η γήρανση του μετώπου, που επηρεάζει τόσο τους μύες, όσο και τους μαλακούς ιστούς της περιοχής.

Πτώση φρυδιών και βλεφάρων

Η πτώση των φρυδιών παρατηρείται όταν τα φρύδια πέφτουν σημαντικά από το ύψος του οστού, γεγονός που οφείλεται στο ότι οι πυκνοί σύνδεσμοι που υπάρχουν κάτω από το λίπος των φρυδιών και τα συγκρατούν στο ύψος του οστού, δεν επεκτείνονται πλέον κάθετα. Το φαινόμενο αυτό κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο κουρασμένο και γερασμένο. Το οστό γύρω από τα μάτια τείνει να γίνεται πιο σκληρό, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο μήκος, βάθος και προβολή. Ο μαλακός ιστός που υπάρχει κάτω από το οστό, τείνει να απλώνεται και να λεπταίνει, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά τη ζωντάνια του ανδρικού βλέμματος.

Τι μπορείτε να κάνετε

Στόχος των θεραπειών είναι να ανοίγουν το βλέμμα και να χαρίζουν μία πιο νεανική και χαρούμενη όψη.

Botox: Οι εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στη διαμόρφωση της θέσης και του σχήματος των φρυδιών, χαρίζοντας έτσι νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.

Botox

Βλεφαροπλαστική: Διορθώνοντας τις ατέλειες στα άνω και κάτω βλέφαρα, χαρίζει μία πιο φρέσκια εικόνα, που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο ξεκούραστο και νεανικό.

Βλεφαροπλαστική

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00