Χαλάρωση

Ο εχθρός της σφριγηλότητας και της γοητείας

Τι συμβαίνει με τη χαλάρωση; Με την πάροδο του χρόνου, η προσοχή μας δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από τις ρυτίδες, αλλά και γύρω από τη χαλάρωση, καθώς αρχίζει να γίνεται εμφανές ότι η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της. Στο πλαίσιο της διαδικασίας της φυσικής γήρανσης, εκτός από την εξωτερική μορφολογία του δέρματος, επηρεάζεται και η εσωτερική. Η υγρασία της επιδερμίδας μειώνεται, η κυτταρική της ανανέωση συντελείται με πιο αργούς ρυθμούς, η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται κι έτσι η επιδερμίδα γίνεται πιο λεπτή και δείχνει γερασμένη.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν

Πού οφείλεται η εμφάνιση της χαλάρωσης

Η χαλάρωση του δέρματος σχετίζεται με παράγοντες όπως η γήρανση που επιφέρει ο χρόνος, η χρόνια έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, το κάπνισμα, οι αυξομειώσεις του βάρους, ο σύγχρονος τρόπος ζωής (ανθυγιεινή διατροφή, κατανάλωση αλκοόλ, μη ποιοτικός ύπνος, στρες, έλλειψη άσκησης, ατμοσφαιρική ρύπανση).

Τρόποι αντιμετώπισης

Συχνά, η προσωπική ενασχόληση με την περιποίηση της επιδερμίδας δεν αποδεικνύεται αρκετή για να αποφύγει κάποιος τις φθορές του χρόνου. Γι' αυτό, κρίνεται απαραίτητη μια επίσκεψη στους ειδικούς, οι οποίοι προτείνουν και εφαρμόζουν εξατομικευμένες θεραπείες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σημερινού απαιτητικού άνδρα που θέλει να νιώθει και να δείχνει φρέσκος και όμορφος.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του ανδρικού προσώπου, προτείνονται οι μέθοδοι που ακολουθούν:

Λιποπροσθετική: Αποτελεί μια επεμβατική μέθοδο που βελτιώνει τη εικόνα του προσώπου, χωρίς να χρησιμοποιεί τεχνητά εμφυτεύματα. Αποκαθιστά τον όγκο στα σημεία που χρειάζονται πλήρωση, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει ξανά νεανικό και λαμπερό. 

Λιποπροσθετική

EndoLift: Πρόκειται για το Lifting του μέλλοντος, μια πρωτοποριακή και άκρως αποτελεσματική μέθοδο που παρέχει άμεσα ορατή σφριγηλότητα, σε μία μόνο συνεδρία.

EndoLift

Mini Lift: Συνιστά μια εξατομικευμένη επεμβατική μέθοδο, ιδανική για άτομα που παρουσιάζουν ήπια χαλάρωση στο δέρμα του προσώπου, της κάτω γνάθου και του λαιμού. Στοχεύει στη βελτίωση της εικόνας του προσώπου και του λαιμού και επιτυγχάνει φυσικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Mini Lift

Maxi Lift: Ενδείκνυται για όσους επιθυμούν να αντιμετωπίσουν την εκτεταμένη χαλάρωση του προσώπου τους και να βελτιώσουν έτσι την εμφάνισή τους, επαναφέροντας τη νεανικότητα και διατηρώντας παράλληλα τα φυσικά χαρακτηριστικά και τις φυσιολογικές εκφράσεις τους.

Maxi Lift

Νήματα: Πρόκειται για το λίφτινγκ του μεσημεριανού διαλείμματος ή αλλιώς «Lunch Time Facelift», μια εξελιγμένη θεραπεία που λέγεται έτσι ακριβώς επειδή μπορεί μέσα σε 30’ να ανανεώσει το πρόσωπο και το λαιμό και να χαρίσει αποτέλεσμα που μπορεί να διαρκέσει και πάνω από 2 χρόνια.

Νήματα

Exilis Elite™: Θεραπεία που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία στον τομέα της Κοσμητικής Ιατρικής, καθώς για πρώτη φορά συνδυάζεται η δράση δύο δημοφιλών ενεργειών της Κοσμητικής Ιατρικής: οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες και οι υπέρηχοι. Αποτέλεσμα είναι το δέρμα να δείχνει πιο σφιχτό και σφριγηλό, από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Exilis Elite™
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00