EndoLift

Κατά της χαλάρωσης

Το πρόσωπο αποτελεί καθρέφτη της προσωπικότητάς σας. Για το λόγο αυτό, επιβάλλεται να του αφιερώσετε το χρόνο και τη φροντίδα που χρειάζεται. Το EndoLift είναι το Lifting του μέλλοντος, καθώς συνιστά μια πρωτοποριακή και άκρως ασφαλή μέθοδο που στα εξειδικευμένα ιατρεία μας IQ-Intensive Quality Skin Clinics, πραγματοποιείται από την έμπειρη ομάδα του Dr. Τζερμιά. Υπόσχεται να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη χαλάρωση του προσώπου, χωρίς χειρουργική επέμβαση και μάλιστα σε μία μόνο συνεδρία. Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη μέθοδο στην Κοσμητική Ιατρική, χάρη στην οποία ανορθώνεται το χαλαρό δέρμα του προσώπου, μέσω της εφαρμογής ραμμάτων που είναι βιο-απορροφήσιμα και στη σταθεροποίησή τους στο περιόστεο. Με τον τρόπο αυτό, η επιδερμίδα ανακτά τη νεανικότητα και την αρρενωπή της εμφάνιση. Γι’ αυτό, άλλωστε, συνιστά πολύ δημοφιλή μέθοδο σε Αμερική και Ευρώπη.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς δρα το EndoLift

Το EndoLift είναι μια θεραπεία ελάχιστα επεμβατική, η αποτελεσματικότητα της οποίας έγκειται στο γεγονός ότι τοποθετούνται σε συγκεκριμένο βάθος κάτω από την επιδερμίδα ημιελαστικά, αποστειρωμένα ραμμάτα ανόρθωσης, τα οποία έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητά της, η οποία είναι ορατή άμεσα, καθώς χρησιμοποιούνται ράμματα απορροφήσιμα, αλλά και σταθερά λόγω της εφαρμοζόμενης τεχνικής. Γι' αυτό το λόγο εξασφαλίζουν αποτέλεσμα, η διάρκεια του οποίου φτάνει τα 5 έτη.

Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες είναι κατάλληλο;

Το EndoLift είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης που παρουσιάζεται στο πρόσωπο και το λαιμό και είναι πολύ αποτελεσματικό, καθώς:

Ιδανικοί υποψήφιοι για EndoLift είναι άτομα 35-65 χρονών, που έχουν εμφανίσει μείωση όγκου και χαλάρωση στο δέρμα, με αποτέλεσμα το πρόσωπό τους να έχει επηρεαστεί όσον αφορά στις αναλογίες, τη νεανικότητα και, γενικά, το περίγραμμα. Μπορούν, ωστόσο, να κάνουν EndoLift και νεότερα άτομα, που ενδιαφέρονται να κάνουν το πρόσωπό τους πιο συμμετρικό και την επιδερμίδα τους πιο απαλή.

Είναι επώδυνο;

Το EndoLift είναι απολύτως ανεκτό, καθώς η διαδικασία γίνεται με χρήση τοπικής αναισθησίας.

Οι τομές που σχηματίζονται είναι μικροσκοπικές και γι’ αυτό δεν προξενείται άλγος. Αυτό που μπορεί κάποιος να αισθανθεί είναι ένα ήπιο τράβηγμα της επιδερμίδας, όταν αυτή ανορθώνεται εσωτερικά.

Χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας;

Η ανάρρωση δεν απαιτεί πολύ χρόνο, καθώς το άτομο μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του αμέσως μετά τη θεραπεία. Για λίγες ημέρες, υπάρχει το ενδεχόμενο εκδήλωσης ήπιου πόνου την ώρα που κάποιος μασάει ή κάνει έντονους μορφασμούς.

Ακόμη, για μία περίπου εβδομάδα, καλό είναι να αποφεύγει κανείς την έντονη τριβή της επιδερμίδας και την άρση μεγάλου βάρους, ενώ παράλληλα συνιστάται η αποφυγή της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία για 2 έως 4 βδομάδες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχουν παρενέργειες. Αν, ωστόσο, υπάρξουν, ενδέχεται να έχουν τη μορφή οιδήματος ή μικρών μωλώπων στο σημείο της θεραπείας (συνήθως στο λαιμό).

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα;

Σε κάποιους το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, ενώ σε άλλους είναι ορατό με μικρή καθυστέρηση, μίας περίπου βδομάδας, μέχρι την απομάκρυνση του οιδήματος που οφείλεται στην αναισθησία.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00