Exilis Elite™

Δράση συσφικτική και λιπολυτική

Με το πέρασμα του χρόνου, το σφριγηλό αρρενωπό πηγούνι χαλαρώνει και κάποιες φορές κρεμάει. Οι μύες του προσώπου αποδυναμώνονται, η ελαστικότητα μειώνεται και ο όγκος χάνεται, με αποτέλεσμα η χαλάρωση να κάνει σταδιακά την εμφάνισή της όχι μόνο στην περιοχή του προσώπου, αλλά και στο λαιμό.

Πλέον όμως, τη λύση παρέχει η νέα θεραπεία Exilis Elite™, η οποία συνδυάζοντας για πρώτη φορά τη δράση δύο δημοφιλών ενεργειών της Κοσμητικής Ιατρικής (μονοπολικές ραδιοσυχνότητες και υπερήχους), επιτυγχάνει θεαματική σύσφιξη δέρματος. Κι όλα αυτά με την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς δρα το Exilis Elite™

Το Exilis Elite™ αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία στον τομέα της Κοσμητικής Ιατρικής, καθώς είναι η μοναδική συσκευή που συνδυάζει τη δράση μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων για πιο ενισχυμένη σύσφιξη προσώπου. Χάρη σε έναν ελεγχόμενο μηχανισμό θέρμανσης, η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων διαπερνά τις στιβάδες του δέρματος και φτάνει σε μεγάλο βάθος, αφήνοντας την επιδερμίδα ανεπηρέαστη. Η ενέργεια κατευθύνεται στο χόριο, μετατρέπεται σε θερμότητα και απορροφάται από τα μεγαλύτερα κύτταρα, τους ινοβλάστες, που έργο τους είναι να παράγουν ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η θερμότητα προκαλεί τη σύσπαση των ινών κολλαγόνου και τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, που αποτελεί δομικό υλικό του δέρματος, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το δέρμα να δείχνει πιο σφιχτό και σφριγηλό.

Παράλληλα με τη συσφικτική δράση, το Exilis Elite™ έχει και λιπολυτική δράση. Η θερμότητα απορροφάται από τα λιποκύτταρα της περιοχής, τα οποία καταστρέφονται οριστικά. Με τον τρόπο αυτόν, προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα στο πρόβλημα του διπλοσάγονου, αλλά και σε άλλα σημεία του προσώπου που συσσωρεύουν λίπος, και για τα οποία μέχρι πρότινος δεν υπήρχε άλλος τρόπος αντιμετώπισης.

Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Με τη θεραπεία Exilis Elite™ αντιμετωπίζονται δραστικά τα εξής αισθητικά θέματα:

Πέραν της σύσφιξης, η θεραπεία Exilis Elite™ βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος, αλλά και το οβάλ περίγραμμα του προσώπου. Η θεραπεία ενδείκνυται για τις ηλικίες 21 έως 70+ χρόνων, ανεξαρτήτως του τύπου και του χρώματος της επιδερμίδας.

Είναι επώδυνη;

Η θεραπεία είναι ανώδυνη. Κάποιοι την παρομοιάζουν με την ευχάριστη αίσθηση που έχει το μασάζ που πραγματοποιείται με ζεστές πέτρες (hot stone massage). Μάλιστα, η θεραπεία εφαρμόζεται με τον ασθενή ξαπλωμένο, για την απόλυτη άνεσή του.

Απαιτείται χρόνος ανάρρωσης;

Αμέσως μετά τη διαδικασία, μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές του υποχρεώσεις. Μόνο μία ήπια ερυθρότητα μπορεί να εκδηλωθεί για 20-30’ μετά τη θεραπεία, η οποία όμως είναι παροδικό φαινόμενο.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Όχι. Η θεραπεία Exilis Elite™ είναι μία απολύτως ασφαλής διαδικασία, η οποία μάλιστα είναι κατάλληλη ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες περιοχές των ματιών και του λαιμού.

Η συσκευή διαθέτει το ειδικό σύστημα ασφαλείας Energy Flow Control που εξασφαλίζει την κατάλληλη ροή ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας και εξαλείφει τον κίνδυνο υπερθέρμανσης του δέρματος. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του Exilis Elite™ έχουν, άλλωστε, διαπιστωθεί σε πολλές κλινικές μελέτες και επιπλέον η συσκευή έχει λάβει την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων για σύσφιξη δέρματος.

Πότε αρχίζουν να είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το δέρμα αρχίζει να δείχνει πιο σφιχτό και υγιές. Το ποσοστό βελτίωσης μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 81% στην πρώτη συνεδρία.

Συνήθως χρειάζονται 4-6 συνεδρίες (μία ανά βδομάδα) για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος σύσφιξης, το οποίο παραμένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον 2 χρόνια, ενώ το αποτέλεσμα σε επίπεδο αντιμετώπισης του τοπικού λίπους είναι μόνιμο.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00