Mini Lift

Ο σύμμαχός σας ενάντια στη γήρανση

Συνήθως, όταν αποφασίζετε να βελτιώσετε την αυτοεικόνα σας, ξεκινάτε εντατικά γυμναστήριο και γενικότερα αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας. Αυτό που συχνά παραμελείτε, όμως, είναι το πρόσωπό σας, το οποίο από μία ηλικία και μετά αρχίζει να αντανακλά το πέρασμα του χρόνου.

To Mini Lift συνιστά μια εξατομικευμένη επεμβατική μέθοδο, η οποία μπορεί να βελτιώσει τα ορατά σημάδια της γήρανσης, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τη χαλάρωση του δέρματος και τις βαθιές ρυτίδες. Με τον τρόπο αυτό, το πρόσωπο αναζωογονείται, χωρίς να αλλοιώνονται τα αρρενωπά χαρακτηριστικά του και χωρίς να παραμορφώνεται.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς δρα το Mini Lift

To Mini Lift πραγματοποιείται με σχηματισμό τομών με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λιγότερο ορατές. Για το λόγο αυτό, σχηματίζονται στα όρια της φαβορίτας, μέσα και πίσω από το αυτί. Το μήκος της τομής πίσω από το αυτί εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος που εντοπίζεται στην περιοχή του λαιμού.

Το Mini Lift μπορεί ελεύθερα να μεταφραστεί σε ρυτιδοπλαστική με μικρές τομές και κρανιακή ανάρτηση, γεγονός που σημαίνει ότι η ανόρθωση του προσώπου πραγματοποιείται όχι μόνο στο δέρμα, αλλά και στον εσωτερικό ιστό του προσώπου με την εφαρμογή Ραμμάτων Ανόρθωσης και τη σταθεροποίησή του λίγο πιο πάνω από το ζυγωματικό οστό. Από τη διπλή αυτή ανάρτηση πηγάζει και η μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος. Με λίγα λόγια, η επεμβατική αυτή μέθοδος περιλαμβάνει την προσεκτική επανατοποθέτηση των μαλακών μορίων (μυών, λίπους, περιτονίας) στην προγενέστερη, πιο νεανική τους θέση, χωρίς όμως να τεντώνεται το δέρμα.

Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

To Mini Lift είναι ιδανικό για άτομα που παρουσιάζουν ήπια χαλάρωση στο δέρμα του προσώπου, της κάτω γνάθου και του λαιμού. Στοχεύει, δηλαδή, στην αποκατάσταση του δέρματος στα μάγουλα, το μέσο τριτημόριο του προσώπου και την περιοχή της κάτω γνάθου βελτιώνοντας τόσο την εικόνα του προσώπου όσο και την περιοχή του λαιμού μέσω της αποκατάστασης του περιγράμματος και του προφίλ.

Το Mini Lift στοχεύει στην ανανέωση του προσώπου με όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η ιδανική ηλικία για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση αυτή είναι εκείνη που το πρόσωπο ξεκινά να παρουσιάζει χαλάρωση και ρυτίδες, ενδείκνυται δηλαδή για άντρες 40-55 ετών. Ωστόσο, η ηλικία δεν αποτελεί αυστηρό κριτήριο, καθώς η γήρανση δεν εξελίσσεται με τον ίδιο ρυθμό σε όλα τα άτομα της ίδιας ηλικίας. Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται, πάντως, η επέμβαση να διενεργείται όταν οι ιστοί διατηρούνται ακόμα σε καλό επίπεδο και το κολλαγόνο εξακολουθεί να είναι αρκετό.

Πονάει;

Όχι, η επέμβαση διαρκεί περίπου 1 - 1,5 ώρα και είναι ανώδυνη, καθώς ανάλογα την περίπτωση μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και μέθη ή με γενική αναισθησία.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος ανάρρωσης, καθώς η επιστροφή του ατόμου στις δραστηριότητές του είναι άμεση. Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί πόνος, ο οποίος όμως θα είναι ελάχιστος και θα έχει την αίσθηση τραβήγματος στο πρόσωπο.

Επίσης, ενδέχεται να υπάρξει μούδιασμα στην περιοχή περιμετρικά του αυτιού ή δυσχρωμίες γύρω από τις τομές, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κάποιο οίδημα. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω υποχωρούν σταδιακά, πάντα σε συνάρτηση με την ικανότητα ανάρρωσης του κάθε οργανισμού.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Οι παρενέργειες είναι συνήθως σπάνιες, αλλά εάν τυχόν προκληθούν, αντιμετωπίζονται εύκολα. Σ’ αυτές συγκαταλέγονται το αιμάτωμα, η προσωρινή πάρεση του προσωπικού νεύρου, η φλεγμονή, η δυσμορφία των ουλών κ.λπ.

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά το πέρας 10-15 ημερών περίπου από την πραγματοποίηση της επέμβασης και η διάρκειά του φτάνει κατά μέσο όρο τα 7-10 χρόνια, ανάλογα πάντα την ηλικία, τη γενικότερη κατάσταση του προσώπου, τις γονιδιακές καταβολές, το κάπνισμα, την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και γενικότερα τον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου.

Mini Lift
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00