Τα ζυγωματικά και το ελκυστικό πρόσωπο

Κάθε γυναίκα που τονίζει τη μεσαία περιοχή του προσώπου της με ρουζ ή bronzer, αντιλαμβάνεται τη σημασία που έχουν τα μάγουλα στο ελκυστικό πρόσωπο. Τα ζυγωματικά αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό της οστικής δομής του προσώπου, από την οποία καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό η ομορφιά και η γοητεία.

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι ο όγκος στη μεσαία περιοχή του προσώπου αποτελεί σημάδι ζωντάνιας και υγείας. Τα καλοσχεδιασμένα μάγουλα ενισχύουν την ισορροπία του προσώπου, βελτιώνουν το προφίλ και αποτελούν σύμβολο νιότης.

Απώλεια όγκου

Με το πέρασμα του χρόνου όμως, το πρόσωπο χάνει τον όγκο του και τα μάγουλα αρχίζουν να δείχνουν επίπεδα. Το δέρμα στην περιοχή χαλαρώνει και «κρεμάει», κάνοντας εντονότερες τις ρινοπαρειακές ρυτίδες τις «ρυτίδες γέλιου». Τα άδεια μάγουλα εντείνουν επίσης τις κοιλότητες του δέρματος και τις σκιές κάτω από τα μάτια. Μικρές αλλαγές στην περιοχή αυτή μπορούν να αλλάξουν την εικόνα ολόκληρου του προσώπου.

Τι μπορείτε να κάνετε

Υαλουρονικό: Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως αποκαθιστούν τους χαμένους όγκους του προσώπου και σας βοηθάνε να δείξετε έως και δέκα χρόνια νεότερες! Ενισχύοντας τον όγκο των ζυγωματικών, λειαίνονται οι ρινοπαρειακές ρυτίδες, αντιμετωπίζεται η χαλάρωση στο χαμηλότερο τμήμα του προσώπου και βελτιώνεται αισθητά η γερασμένη όψη. Την ίδια στιγμή, το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει εκ των έσω το δέρμα, το οποίο με το πέρασμα του χρόνου τείνει να χάνει την υγρασία του και να εμφανίζεται πιο ξηρό και τραχύ.

Υαλουρονικό Οξύ

Λιποπροσθετική: Με τη λιποπροσθετική μπορεί να αναπληρωθεί το λίπος που έχει χαθεί σε σημεία καθοριστικά για τη νεότητα του προσώπου. Το λίπος λαμβάνεται από άλλα σημεία του προσώπου όπου περισσεύει (όπως για παράδειγμα το διπλοσάγονο) και εμφυτεύεται με ασφάλεια στα σημεία που το έχουν περισσότερη ανάγκη, όπως τα ζυγωματικά. Με τη λιποπροσθετική, μπορείτε να αποκτήσετε και πάλι ροδαλά, νεανικά «μήλα»!

Λιποπροσθετική
Eυρυαγγείες

Η υπέρμετρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία που προκαλεί πρόωρη φωτογήρανση, έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση «σπασμένων» αγγείων στην περιοχή κυρίως των ζυγωματικών. Οι τελαγγειεκτασίες, όπως είναι ο ιατρικός όρος για τις ευρυαγγείες, είναι ουσιαστικά πολύ μικρά διευρυμένα τριχοειδή αγγεία, που εντοπίζονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα. Έχουν διάμετρο 0,1 έως 1 χιλιοστό, το χρώμα τους είναι συνήθως κόκκινο, μπλε ή ιώδες, κι αν δεν αντιμετωπιστούν, έχουν την τάση να επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Τι μπορείτε να κάνετε

Pulsed Dye Laser:  Το Pulsed Dye Laser (Παλμικό Laser Χρωστικής) αποτελεί τον «χρυσό κανόνα» για την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών, καθώς έχει την ικανότητα να εξαφανίζει τα διευρυμένα τριχοειδή αγγεία που τυλίγουν σαν κόκκινος ιστός αράχνης το πρόσωπο. Με τη θεραπεία, το δέρμα ανακτά το υγιές χρώμα του κι εσείς αποδεσμεύεστε από την καθημερινή χρήση μέικ απ.

Pulsed Dye Laser
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00