Ανανέωση Λαιμού-Ντεκολτέ

Μην αφήνετε τον λαιμό και το ντεκολτέ να προδίδουν την πραγματική ηλικία σας.

Πιθανότατα ακολουθείτε ευλαβικά την ιεροτελεστία φροντίδας του προσώπου σας, το θρέφετε με τις πιο δραστικές αντιγηραντικές ουσίες και το αναζωογονείτε  με τις πιο σύγχρονες κοσμητικές θεραπείες. Η εντατική περιποίηση όμως σταματά ακριβώς στο σημείο που τελειώνει και το πηγούνι. Στην πραγματικότητα όμως, εκεί που σταματάει το πρόσωπο, αρχίζει μία πολύ πιο ευαίσθητη περιοχή που χρήζει επίσης συστηματικής φροντίδας. Ο λαιμός και το ντεκολτέ αποτελούν μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική ζώνη για την πραγματική ηλικία μιας γυναίκας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να της επιτρέπετε να προδίδει το μυστικό σας, καθότι μάλιστα αποτελεί περιοχή που ελκύει τα ανδρικά βλέμματα!

Kλείστε ραντεβού δωρεάν

Σε τι διαφέρει το δέρμα του λαιμού/ντεκολτέ

Παρά το γεγονός ότι ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι η φυσική προέκταση του προσώπου, το δέρμα στην περιοχή αυτή είναι πιο λεπτό και ιδιαίτερα ευαίσθητο καθώς περιέχει λιγότερους σμηγματογόνους αδένες. Επομένως, είναι πιο ευάλωτο στους ερεθισμούς και τις φθορές που προκαλούν η έκθεση στον ήλιο και οι διαδικασίες γήρανσης. Επιπλέον, εμφανίζει μειωμένη ελαστικότητα σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές του σώματος, καθώς δεν διαθέτει λιπώδη ιστό που να λειτουργεί ως «μαξιλαράκι». Συνεπώς, είναι πιθανότερο να εμφανιστούν στην περιοχή σημάδια ξηρότητας και φωτογήρανσης λόγω της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο.

Το δέρμα του λαιμού και του ντεκολτέ επηρεάζεται επίσης σε μεγάλο βαθμό από τις συνήθειες ύπνου. Αν για παράδειγμα συνηθίζετε να κοιμάστε με πολλά μαξιλάρια, τότε το δέρμα του λαιμού και του ντεκολτέ «τσαλακώνεται» έντονα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό το επανειλημμένο «τσαλάκωμα» έχει ως αποτέλεσμα τον πρόωρο σχηματισμό ρυτίδων στο ευαίσθητο δέρμα της συγκεκριμένης περιοχής.

Πώς να ανανεώσετε το δέρμα του λαιμού/ντεκολτέ

Πολλές γυναίκες επιχειρούν να κρύψουν τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ καταφεύγοντας σε μαντήλια, κασκόλ ή πομπώδη κολιέ, και αποφεύγουν να φοράνε ρούχα με χαμηλό ντεκολτέ. Δεν χρειάζεται όμως να μπαίνετε σε αυτήν τη διαδικασία, όταν υπάρχουν σύγχρονες θεραπείες που μπορούν να αποκαταστήσουν τη σφριγηλότητα του δέρματος και να σας αποδεσμεύσουν από συγκεκριμένες στυλιστικές επιλογές.

Νήματα: Τα νήματα επιτυγχάνουν ανόρθωση και σύσφιξη του χαλαρού δέρματος του λαιμού και του ντεκολτέ με σύγχρονο μη επεμβατικό τρόπο. Είναι ειδικές ίνες που τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα και βάζουν τους ινοβλάστες να εργαστούν εντατικά για να δημιουργήσουν ένα νέο στρώμα κολλαγόνου και να αποκαταστήσουν τη χαμένη σφριγηλότητα του δέρματος.

Νήματα

EndoLift: Πρόκειται για το λίφτινγκ του μέλλοντος, καθώς πραγματοποιείται χωρίς χειρουργική επέμβαση και προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μία μόνο συνεδρία! Χάρη σε ειδικά βιο-απορροφήσιμα ράμματα, επιτυγχάνεται ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας στην περιοχή του λαιμού, με αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 5 χρόνια!

EndoLift

Mini Lift: Το Mini Lift είναι μία εξατομικευμένη επεμβατική μέθοδος για πιο προχωρημένες περιπτώσεις χαλάρωσης και έντονων ρυτίδων στην περιοχή του λαιμού. Με τις εξελιγμένες τεχνικές, δεν αποτελεί πλέον επίπονη διαδικασία και επιτρέπει πολύ σύντομη επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Q-Switched Laser: Το Q-Switched Laser σβήνει τα σημάδια της φωτογήρανσης, που εμφανίζονται με ιδιαίτερη συχνότητα στην ευαίσθητη περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Με ανώδυνο και απολύτως εστιασμένο τρόπο, η δέσμη στοχεύει πάνω στις κηλίδες και τις πανάδες που έχουν προκληθεί από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, τις σβήνει και χαρίζει και πάλι ομοιόχρωμη επιδερμίδα.

Q-Switched Laser
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00