Αραίωση φρυδιών

Αντιμετωπίστε την αραίωση φρυδιών και δείξτε 10 χρόνια νεότερη!

Όταν τα φρύδια είναι πυκνά και καλοσχηματισμένα, τότε κάνουν μία γυναίκα να φαίνεται έως και δέκα χρόνια νεότερη! Είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι τα πυκνά φρύδια χαρίζουν σε μία γυναίκα μια νεότερη, πιο φρέσκια, πιο σέξι και πιο ξεκούραστη εμφάνιση, ενώ αντίθετα τα αραιά και λεπτά φρύδια την κάνουν να δείχνει ανήσυχη, θυμωμένη ή έκπληκτη. Αυτό συμβαίνει επειδή τα φρύδια διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο, εξισορροπώντας τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου (μέτωπο, μύτη, μάτια). Όταν η αναλογία των χαρακτηριστικών είναι σωστή, τότε τα χαρακτηριστικά του προσώπου εκλαμβάνονται από τον εγκέφαλο ως πιο ελκυστικά, υγιή και όμορφα.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν

Τι προκαλεί την αραίωση φρυδιών

Τα τελευταία χρόνια όμως, έχει σημειωθεί δραματική αύξηση του αριθμού των γυναικών που έχουν αραιά και λεπτά φρύδια. Ιδιαίτερα επιβαρυντική έχει αποδειχθεί η δράση της πολυετούς αποτρίχωσης με κλωστή, κερί ή τσιμπιδάκι.

Μπορεί η αποτρίχωση των φρυδιών να αποτελεί για πολλά έφηβα κορίτσια ένα πρώτο σημάδι «ενηλικίωσης», όμως πολλά νεαρά κορίτσια καταλήγουν να αποτριχώνουν σε υπερβολικό βαθμό τα φρύδια τους, σε μία προσπάθεια να φανεί έντονα η αλλαγή. Σε αυτό ωστόσο, συμβάλλει σημαντικά και εκάστοτε μόδα. Τη δεκαετία του ’90, για παράδειγμα, σύμφωνα με τη μόδα, τα φρύδια έπρεπε να είναι ανοιχτόχρωμα, τοξωτά και λεπτά. Αυτή η τάση επικράτησε και στη δεκαετία που ακολούθησε, ωθώντας πολλές γυναίκες να αποκτήσουν αυτό το διάφανο σχεδόν στυλ φρυδιών.

Όμως, το επανειλημμένο τράβηγμα των τριχών οδηγεί στη σταδιακή καταστροφή των τριχοθυλακίων. Το τράβηγμα τα αποδυναμώνει, κάνοντάς τα να παράγουν ολοένα λιγότερες και λεπτότερες τρίχες, και τελικά μονάχα χνούδι.

Τρόποι αντιμετώπισης

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να λύνουν το πρόβλημα με μολύβια μακιγιάζ, τα οποία όμως δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα. Απλά καμουφλάρουν το πρόβλημα και μάλιστα με πολύ προσωρινό τρόπο. Πλέον όμως, υπάρχουν εξελιγμένες τεχνικές με τις οποίες εξασφαλίζεται μόνιμη λύση στο πρόβλημα της αραίωσης φρυδιών. Η μόδα των σκουρόχρωμων, πλούσιων και πυκνών φρυδιών έχει επανέλθει για να αποδείξει την αισθητική τους αξία: να πλαισιώσουν τα μάτια, να χαρίσουν βάθος στο βλέμμα, να διαμορφώσουν την έκφραση του προσώπου, να χαρίσουν πιο νεανική εμφάνιση!

Εμφύτευση φρυδιών FUE: Η μόνη μέθοδος αποκατάστασης των φρυδιών που μπορεί να βελτιώσει την αισθητική εικόνα του προσώπου, προσφέροντας μόνιμο αποτέλεσμα, είναι η εμφύτευση μεμονωμένων τριχοθυλακίων FUE. Πρόκειται για την ίδια τεχνική που εφαρμόζεται και στη μεταμόσχευση μαλλιών, μόνο που σε αυτήν την περίπτωση οι τρίχες που επιλέγονται και εμφυτεύονται έχουν ίδιο χρώμα, πάχος και υφή με τις τρίχες των φρυδιών για να χαρίσουν ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Εμφύτευση φρυδιών FUE

Τριχομοιοπύκνωση φρυδιών: Η τριχομοιοπύκνωση (micropigmentation) δίνει τη δυνατότητα προσομοίωσης της φυσικής πυκνότητας των φρυδιών. Με την εφαρμογή μιας ειδικής χρωστικής ουσίας στην επιδερμική στιβάδα του δέρματος, σχεδιάζονται πιστά χρωματικά αντίγραφα των φυσικών τριχών και σκιάσεις με στόχο την ενίσχυση της εικόνας πυκνών καλοσχηματισμένων φρυδιών.

Τριχομοιοπύκνωση φρυδιών
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00