Διπλοσάγονο

Εξαλείψτε οριστικά το διπλοσάγονο με δύο σύγχρονες θεραπείες

Είναι γεγονός ότι το χαμηλότερο τμήμα του προσώπου και του λαιμού υποκύπτουν πιο γρήγορα στους νόμους της βαρύτητας και «κρεμάνε» ταχύτερα σε σχέση με το ανώτερο τμήμα του προσώπου. Το διπλοσάγονο αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της καθοδικής πτώσης του δέρματος, που θέτει αυτομάτως σε καθοδική τροχιά και την αυτοπεποίθηση. Στα δερματολογικά κέντρα IQ-Intensive Quality Skin Clinics, έχουμε τις λύσεις! Η ιατρική ομάδα του Dr. Τζερμιά με την πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση, εφαρμόζει δύο απόλυτα ασφαλείς και εξελιγμένες μεθόδους, που καταφέρνουν να σας απαλλάξουν από το διπλοσάγονο και τις ανασφάλειες που αυτό προκαλεί.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν

Διπλοσάγονο δεν έχουν μόνο οι υπέρβαρες

Το διπλοσάγονο (ή αλλιώς προγούλι) είναι αυτή η συσσωρευμένη ποσότητα λίπους που εντοπίζεται κάτω από τα σαγόνια και ξεπροβάλλει σαν δεύτερο πηγούνι. Είναι μύθος ότι εμφανίζεται μόνο σε υπέρβαρα άτομα, αφού διπλοσάγονο μπορεί να έχει και μία αδύνατη γυναίκα. Το διπλοσάγονο μπορεί να οφείλεται σε πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, με πρώτη και σημαντικότερη τη διαδικασία γήρανσης.

Καθώς το πρόσωπο γερνάει, το δέρμα αρχίζει να χάνει την ελαστικότητά του και οι μύες εξασθενούν, με αποτέλεσμα να μην έχουν πλέον τη δύναμη να συγκρατήσουν ψηλά την περιοχή κάτω από το πηγούνι. Μόλις το δέρμα του λαιμού χαλαρώσει, δημιουργείται μία οριζόντια ρυτίδα που προκαλεί την εντύπωση δύο πηγουνιών.

Καθοριστικό ρόλο όμως παίζει και η κληρονομικότητα, καθώς τα γονίδια επηρεάζουν την κατακράτηση υγρών και  τις λιποαποθήκες του σώματος, δύο παράγοντες καθοριστικούς για τον σχηματισμό διπλοσάγονου.

Φυσικά, σημαντική είναι και η διατροφή, η οποία όταν βασίζεται σε πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα και ανθυγιεινά λιπαρά, επηρεάζει το σωματικό βάρος και κατ’ επέκταση τη συσσώρευση λίπους κάτω από το πηγούνι. Ακόμα και η κακή στάση του σώματος μπορεί όμως να έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση των μυών του πηγουνιού και του λαιμού. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό διπλοσάγονου με την πάροδο του χρόνου, καθώς το δέρμα χαλαρώνει όταν δεν χρησιμοποιούνται οι μύες της περιοχής.

Δύο οριστικές λύσεις για το διπλοσάγονο

Θα το έχετε προσέξει κι εσείς ότι το διπλοσάγονο είναι σε θέση να διαταράξει όλο το σχήμα του προσώπου. Αν θα μπορούσαμε να πούμε ότι το νεανικό πρόσωπο έχει σχήμα καρδιάς, τότε ο ερχομός του διπλοσάγονου το τετραγωνίζει. Ειδικά μάλιστα στις γυναίκες που δεν έχουν έντονο πηγούνι εκ γενετής, τότε η εμφάνιση του διπλοσάγονου έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο ειδικά στο προφίλ τους, αφού μειώνει ακόμα περισσότερο τη γωνία που σχηματίζει το πηγούνι με τον λαιμό.

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον υπάρχουν όχι μία, αλλά δύο λύσεις που αντιμετωπίζουν μάλιστα με οριστικό τρόπο το θέμα του διπλοσάγονου.

VASER® Λιπογλυπτική: Η λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί τυχαία τη Νο1 πιο δημοφιλή επεμβατική θεραπεία στον κόσμο, αφού δίνει μόνιμη λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους. Τώρα πια, στην πιο εξελιγμένη της μορφή, πραγματοποιείται με τρόπο ελάχιστα επεμβατικό με τη μέθοδο της VASER® λιπογλυπτικής, η οποία εφαρμόζοντας τοπική αναισθησία αφαιρεί οριστικά το τοπικό λίπος και επαναφέρει το οβάλ σχήμα στο πρόσωπό σας.

VASER® Λιπογλυπτική

EndoLift: Μία απολύτως ασφαλής και καινοτόμος μέθοδος που δεν απαιτεί χειρουργείο. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετούνται βιο-απορροφήσιμα ράμματα κάτω από το δέρμα σε καίρια σημεία, έτσι ώστε η κάτω γνάθος σας να αποκτήσει γωνίες μοντέλου. Πρόκειται για την ιδανική θεραπεία σε περίπτωση που ζηλεύετε τον λαιμό του κύκνου!

EndoLift
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00