Magellan Tru PRP (platelet-rich plasma)

Η πιο δραστική εκδοχή του Vampire Facelift

Η Απλή Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP (Platelet-Rich Plasma), η νέα αγαπημένη θεραπεία ομορφιάς των celebrities της Αμερικής, προσφέρει λίφτινγκ προσώπου χρησιμοποιώντας τα συστατικά του αίματος που έχουν αναζωογονητικές ιδιότητες και όχι ξένες ουσίες. Το PRP αντιμετωπίζει τη χαλάρωση, λειαίνει τις μικρορυτίδες και τις ουλές, σβήνει τους μαύρους κύκλους και χαρίζει σφριγηλή επιδερμίδα αξιοποιώντας τον μηχανισμό ανάπλασης των κυττάρων. Η Απλή Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP μέσω της απλής φυγοκέντρησης διαχωρίζει το πλάσμα και τα αιμοπετάλια από τα υπόλοιπα συστατικά του αίματος χαρίζοντας στο δέρμα ισχυρή αντιγηραντική και αναπλαστική δράση. Αυτό συνέβαινε μέχρι πρότινος.

νέα επαναστατική Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Magellan ® Tru PRP™, η εξελιγμένη φυγόκεντρος έρχεται να ανατρέψει όσα ξέραμε ως τώρα και να αποδείξει ότι όλα τα PRP ΔΕΝ είναι ίδια.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν

To Magellan ® Tru PRP™ προσφέρει το απόλυτο Vampire Facelift

Το Magellan® Tru PRP ™ αποτελεί μια μη επεμβατική μέθοδο ανάπλασης και αναζωογόνησης του δέρματος, η επιτυχία της οποίας έγκειται στη χρήση των συστατικών του αίματος που έχουν αναζωογονητική, επουλωτική και αναπλαστική δράση.

Το Magellan ® Tru PRP™ πραγματοποιεί διπλή φυγοκέντρηση επιτυγχάνοντας συγκέντρωση αιμοπεταλίων και αυξητικών παραγόντων 4-6 φορές μεγαλύτερη από ό,τι συνέβαινε μέχρι σήμερα. Τα αιμοπετάλια περιέχουν υψηλή συγκέντρωση αυξητικών παραγόντων, οι οποίοι έχει αποδειχθεί από έρευνες ότι επουλώνουν πληγές, ενισχύουν την ανάπτυξη της τρίχας, δρουν αναζωογονητικά στο δέρμα καθώς και σε άλλες περιοχές του δέρματος. Μέσα από την διαδικασία της φυγοκέντρησης τα ερυθρά αιμοσφαίρια απομακρύνονται και η συγκέντρωση πλάσματος αυξάνεται. Τα μέρη του αίματος που διαχωρίζονται, περιέχουν αιμοπετάλια 4 φορές περισσότερα από αυτά του αίματος και παράγουν καλύτερα αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού των αυξητικών παραγόντων είναι η αύξηση της αγγειογένεσης, η γένεση νέου ιστού και η κολλαγονογένεση.

Το Vampire Facelift ® μέσω της διαδικασίας Magellan ® Tru PRP™ συμβάλλει στη βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος χαρίζοντας μια λάμψη πιο υγιή, στην ενίσχυση του πάχους του δέρματος με συνέπεια να λειαίνει ουλές και ρυτίδες, ενεργοποιεί την ανάπλαση κολλαγόνου, την αγγειογένεση και την εκ νέου αγγειοποίηση των ιστών και ενισχύει την ανάπτυξη λίπους προσδίδοντας όγκο σε περιοχές όπου το λίπος έχει χαθεί.

Πώς δρα το Magellan ® Tru PRP™;
Το Magellan ® Tru PRP™ βάζει τέλος στην απλή φυγοκέντρηση (1 περιστροφή) καθώς προβαίνει σε διαχωρισμό του PRP σε «πλούσιο» (εμπλουτισμένο πλάσμα) και «φτωχό» PPP (Platelet Poor Plasma), με τη διπλή φυγοκέντριση (διπλή δηλαδή περιστροφή) διάρκειας όχι μεγαλύτερης των 12-16'.

Διαχωρισμός vs Συγκέντρωσης

Στην πραγματικότητα, προκειμένου να συγκεντρωθούν αιμοπετάλια πρέπει να πραγματοποιηθεί διπλή φυγοκέντρηση. Η αρχική περιστροφή επιτυγχάνει απομάκρυνση των ερυθρών αιμοσφαιρίων από το πλάσμα. Αν όμως η διαδικασία σταματήσει εκεί, τότε το μόνο που έχουμε είναι ένα μείγμα PPP &PRP το οποίο θα είναι μικρού αριθμού αιμοπεταλίων και μικρού ποσοστού συγκέντρωσης. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιστροφής όμως γίνεται ο εκλεπτυσμένος διαχωρισμός, απομακρύνεται το PPP και μένει το PRP, το «πλούσιο» πλάσμα με ποσοστό συγκέντρωσης 4 έως 6 φορές μεγαλύτερο από τα άλλα PRP και φυσικά με αυξημένες αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες. Έπειτα, ο εφαρμοστής προχωράει σε ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων για την απελευθέρωση 8 τουλάχιστον αυξητικών παραγόντων, οι οποίοι θα αξιοποιηθούν για την αύξηση του κολλαγόνου. Οι αυξητικοί παράγοντες εγχέονται από τον εφαρμοστή στο πρόσωπο προκειμένου για την ενεργοποίησή τους και την έναρξη της διαδικασίας ανανέωσης του προσώπου. Το εμπλουτισμένο πλάσμα «ξεγελάει» τα κύτταρα του δέρματος και τα κάνει να συμπεριφερθούν όπως στην περίπτωση ενός απλού τραυματισμού: τα αιμοπετάλια που διακρίνονται για τις επουλωτικές τους ιδιότητες, σπεύδουν να δημιουργήσουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος ένα πλούσιο πλέγμα που σταδιακά απελευθερώνει αυξητικούς παράγοντες και διεγείρει τους ινοβλάστες να παράξουν κολλαγόνο και ελαστίνη (τα δυο δομικά υλικά των κυττάρων του δέρματος). Η συνολική διάρκεια της διαδικασίας είναι 1 ώρα περίπου.

Γιατί το Magellan ® Tru PRP™ είναι το καλύτερο;
  • To Magellan ® Tru PRP είναι μια ασφαλής θεραπεία ανάπλασης και ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος.
  • Το Magellan ® Tru PRP™ υπερέχει συγκριτικά με τα άλλα PRP γιατί πρόκειται για ένα πλήρως αυτοματοποιημένο μηχάνημα το οποίο πραγματοποιεί διπλή φυγοκέντρηση επιτυγχάνοντας στο τέλος της διαδικασίας πιο εκλεπτυσμένο διαχωρισμό αιμοπεταλίων 4-6 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση.
  • Η διαδικασία της φυγοκέντρησης από την αρχή μέχρι το τέλος πραγματοποιείται από το ίδιο το μηχάνημα εκμηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε κίνδυνο να μολυνθεί το αίμα από παράγοντες εξωτερικούς, καθώς δεν παρεμβαίνει ανθρώπινος παράγοντας. Ο ηλεκτρονικός αισθητήρας διευκολύνει τις φάσεις διαχωρισμού και το PRP παραδίδεται έτοιμο για χρήση, σε μια σύριγγα.
  • Το Magellan ® Tru PRP™ φέρει την έγκριση του FDA, γεγονός που αποτελεί εγγύηση της υψηλής ασφάλειας του μηχανήματος και της μέγιστης αποτελεσματικότητάς του.
Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες ενδείκνυται;
Το PRP διεγείρει τον φυσικό μηχανισμό ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος. Είναι μία ασφαλής θεραπεία ανανέωσης του προσώπου που συστήνεται συνήθως από την ηλικία των 30 ετών, όταν αρχίζουν να γίνονται ορατά τα πρώτα σημάδια του χρόνου, όμως μπορεί να εφαρμοστεί και νωρίτερα ως θεραπεία πρόληψης. Το PRP πραγματοποιείται σε όλο το πρόσωπο, καθώς και στον λαιμό και το ντεκολτέ με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για:
Πονάει;

Όχι. Πριν τη θεραπεία, εφαρμόζεται τοπικά αναισθητική κρέμα που καθιστά τη διαδικασία απολύτως ανεκτή.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Όχι. Καθότι η θεραπεία βασίζεται στη διαδικασία λήψης, επεξεργασίας και επαναχρησιμοποίησης του αίματος του ίδιου ατόμου, αποτελεί μία απολύτως ασφαλή μέθοδο και δεν τίθεται θέμα αλλεργικής αντίδρασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία δοκιμασμένη μέθοδο που εφαρμόζεται από τη δεκαετία του ’80 για διάφορους ιατρικούς σκοπούς, όπως την επούλωση τραυμάτων και εγκαυμάτων, την αποκατάσταση τραυματισμών στα νεύρα, τα οστά και τον καρδιακό μυ, κ.α

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Το εμπλουτισμένο πλάσμα ενισχύει την αιμάτωση και την επαναγγειοποίηση των ιστών. Η ανάπλαση των κυττάρων έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής και του τόνου της επιδερμίδας μια διαδικασία  που χρειάζεται 2-3 εβδομάδες για να αποδώσει. Βέβαια, η ανάπλαση των κυττάρων και των ιστών κλιμακώνεται  μέρα με τη μέρα και κορυφώνεται σε 3 μήνες από την εφαρμογή, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον ένα χρόνο.

Το "φτωχό" PRP βρίσκει την τέλεια εφαρμογή

Το Magellan ® Tru PRP™ μέσω της διαδικασίας της διπλής φυγοκέντρισης διαχωρίζει το αίμα σε πλάσμα, αιμοπετάλια και λοιπά συστατικά. Το «πλούσιο» PRP (εμπλουτισμένο πλάσμα) εγχέεται στο πρόσωπο προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία ανάπλασης και ανανέωσης του δέρματος. Το «φτωχό» PPP που έχει προκύψει από την διπλή φυγοκέντρηση και τον εκλεπτυσμένο διαχωρισμό βρίσκει εφαρμογή ως μάσκα στο πρόσωπο του ασθενή μετά την έγχυση του PRP, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την αναζωογόνηση και ανάπλαση των κυττάρων του προσώπου. Το ΡΡΡ που θα μείνει μετά την εφαρμογή, μπορεί να εφαρμοστεί ως μάσκα στο σπίτι για μερικές μέρες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Καμία. Η διαδικασία της λήψης, επεξεργασίας και επαναχρησιμοποίησης του αίματος του ίδιου ατόμου - το γεγονός δηλαδή ότι η θεραπεία είναι αυτόλογη - την καθιστά απολύτως ασφαλή. Το μόνο που ενδεχομένως να παρουσιαστεί είναι μια ήπια ερυθρότητα, η οποία θα διαρκέσει 20-30 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια θεραπεία χρησιμοποιείται με ασφάλεια από τη δεκαετία του ‘80 για την επούλωση τραυμάτων και εγκαυμάτων, καθώς και την αποκατάσταση τραυματισμών στα νεύρα, τα οστά και τον καρδιακό μυ.

Μπορούν όλοι να  κάνουν Magellan ® Tru PRP;
Όλοι όσοι μπορούν να γίνουν αιμοδότες μπορούν και να υποβληθούν στην θεραπεία Magellan ® Tru PRP™
Τι πρέπει να κάνω πριν την εφαρμογή Magellan ® Tru PRP;
Θα πρέπει να αποφύγετε την λήψη φαρμάκων και αναλγητικών (πχ ασπιρίνη) μια εβδομάδα πριν την θεραπεία.
Τι πρέπει να κάνω μετά την θεραπεία;
Την ημέρα της εφαρμογής θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση make up. Την επόμενη ημέρα δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να εφαρμόσετε την αντηλιακή σας κρέμα και ένα καλό make up.
Μπορώ να κάνω BTX;
Θα πρέπει να μεσολαβήσει διάστημα 1 μήνα μετά από την εφαρμογή της θεραπείας Magellan® Tru PRP™M.
Έχω κάνει BTX. Μπορώ να κάνω Magellan ® Tru PRP;
Ναι, μπορείτε αφού μεσολαβήσει διάστημα 2 μηνών.
Έχω ακμή. Μπορώ να κάνω Magellan ® Tru PRP;
Δυστυχώς όχι. Η θεραπεία Magellan® Tru PRP δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο με ενεργό ακμή.
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00