Λιποπροσθετική

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητά του και οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους. Η Λιποπροσθετική προσώπου αποτελεί μια επεμβατική μέθοδο που στοχεύει και επιτυγχάνει τη βελτίωση της εικόνας του προσώπου, χωρίς τη χρήση τεχνητών εμφυτευμάτων. Αποκαθιστά τον όγκο στα σημεία που χρειάζεται, με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει ξανά νεανικό και λαμπερό.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς δρα η Λιποπροσθετική προσώπου

Η Λιποπροσθετική προσώπου έγκειται σε μεταφορά λίπους από σημεία του σώματος που έχουν περίσσεια, σε σημεία του προσώπου που το έχουν ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, με τη βοήθεια της Λιποαναρρόφησης, αφαιρείται η περίσσεια του λίπους από κάποιο σημείο του σώματος (π.χ. κοιλιά). Στη συνέχεια, το λίπος αυτό γίνεται αντικείμενο επεξεργασίας (φυγοκέντρηση, κάθαρση, συμπύκνωση) και εμφυτεύεται σε εκείνα τα σημεία του προσώπου (χείλη, ζυγωματικά, ρινοπαρειακές ρυτίδες) που χρειάζεται, ώστε να διορθωθούν οι όποιες ατέλειες και η εμφάνιση να γίνει πιο ελκυστική.

Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες είναι κατάλληλη;

Η Λιποπροσθετική προσώπου δρα κυρίως στην περιοχή περιμετρικά των ματιών, της μύτης και του στόματος. Ενδείκνυται ειδικότερα για:

  • Το σβήσιμο των «ρυτίδων γέλιου», που έχουν τη μορφή «παρενθέσεων» γύρω από το στόμα
  • Το γέμισμα των κάθετων γραμμών περιμετρικά των χειλιών, γνωστών και ως «ρυτίδων καπνιστού»
  • Την αποκατάσταση του όγκου των χειλιών
  • Την ανόρθωση των ζυγωματικών
  • Την αντιμετώπιση των «μαύρων κύκλων» (περιοφθαλμική υπερμελάχρωση)
  • Την εξάλειψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων στην περιοχή των ματιών («πόδι της χήνας»)
  • Την εξομάλυνση της επιδερμίδας σε σημεία όπου εντοπίζονται ουλές
  • Την αποκατάσταση μετα-τραυματικών παραμορφώσεων

Πραγματοποιείται σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ανεξαρτήτως τύπου και χρώματος δέρματος, που επιθυμούν να βελτιώσουν την εικόνα του προσώπου τους.

Είναι επώδυνη;
Η διαδικασία διαρκεί περίπου μία ώρα, ανάλογα βέβαια την περίπτωση, και είναι εντελώς ανώδυνη καθώς γίνεται με τοπική αναισθησία.
Απαιτείται χρόνος ανάρρωσης;

Όχι. Μετά τη θεραπεία υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στις καθημερινές υποχρεώσεις.

Υπάρχουν παρενέργειες-επιπλοκές;

Λιποπροσθετική προσώπου είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος, χωρίς παρενέργειες, καθώς γίνεται με αυτόλογο λίπος (χωρίς τη χρήση τεχνητών εμφυτευμάτων), το οποίο δεν μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες. Στις μοναδικές παρενέργειες που ενδέχεται να εκδηλωθούν συγκαταλέγεται ένα μικρό οίδημα που, όμως, υποχωρεί άμεσα και ελάχιστες εκχυμώσεις που κι αυτές επίσης υποχωρούν σταδιακά στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Πότε είναι ορατό το αποτέλεσμα;

Η Λιποπροσθετική προσώπου είναι μια επέμβαση με εκπληκτικό, φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα, που είναι άμεσα ορατό. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων αρκεί μία συνεδρία για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Ωστόσο, συντελείται απορρόφηση κάποιας ποσότητας λίπους από τον οργανισμό, οπότε μπορεί να χρειαστεί και μια δεύτερη συνεδρία για πιο μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα.

Λιποπροσθετική
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00