Μαύροι Κύκλοι

Σβήστε τους μαύρους κύκλους και δείξτε πιο ξεκούραστες από ποτέ

Έχετε βαρεθεί να δείχνετε κουρασμένη ακόμα κι όταν προέρχεστε από έναν ολονύχτιο και αδιατάραχτο ύπνο; Η φρεσκάδα του προσώπου σας έχει χαθεί μόνιμα πίσω από δύο μαύρους κύκλους που περιβάλλουν τα μάτια σας, κλέβοντας τη ζωντάνια τους, ακόμα κι όταν είστε σε… διακοπές; Είναι γεγονός ότι οι μαύροι κύκλοι ανθίστανται πεισματικά στον ύπνο και την ξεκούραση, υποχρεώνοντάς σας να χρησιμοποιείτε καθημερινά concealers και άλλα καλυπτικά προϊόντα μακιγιάζ. Πλέον όμως, υπάρχει τρόπος να τους σβήσετε οριστικά και να δείξετε πιο ξεκούραστες και φρέσκες από ποτέ!

Kλείστε ραντεβού δωρεάν

Οι μαύροι κύκλοι στο top-5 των ατελειών του προσώπου

Σχεδόν το 50% του παγκόσμιου γυναικείου πληθυσμού κατατάσσει τους μαύρους κύκλους στο top-5 των δερματικών ατελειών του προσώπου.  Οι μαύροι κύκλοι εμφανίζονται συνήθως σαν σκουρόχρωμη σκιά στο κάτω βλέφαρο ή και στο πάνω, σκοτεινιάζοντας το βλέμμα και τη φρεσκάδα του προσώπου. Είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί σε μεγαλύτερο ποσοστό τις γυναίκες και εντοπίζεται στην περιοχή γύρω από τα μάτια, όπου το δέρμα είναι πολύ λεπτό (δεν ξεπερνά το 0,5 χιλιοστό, τη στιγμή που σε όλο το υπόλοιπο σώμα το δέρμα έχει πάχος κατά μέσο όρο 2 χιλιοστά). Η λεπτότητα του δέρματος έχει ως αποτέλεσμα να διαφαίνονται τα αιμοφόρα αγγεία της περιοχής, «βάφοντας» με ένα ιώδες χρώμα όλη την περιοχή.

Δεν φεύγουν με τον ύπνο, εντείνονται όμως με την αϋπνία

Οι μαύροι κύκλοι είναι πιο έντονοι σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ή με βαθουλωτά μάτια.  Δεν βελτιώνονται με τον ύπνο, ωστόσο επιδεινώνονται με την έλλειψη ξεκούρασης. Μπορεί να οφείλονται σε κληρονομική προδιάθεση, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις σχετίζονται με παχυσαρκία, παθήσεις των ενδοκρινών αδένων, προβλήματα αλλεργικής φύσεως ή δερματίτιδα εξαιτίας κακής χρήσης καλλυντικών. Με το πέρασμα του χρόνου οι μαύροι κύκλοι εντείνονται, καθώς οι αποθήκες λίπους και οι μύες περιμετρικά των ματιών εξασθενούν και χαλαρώνουν, και το δέρμα γίνεται λεπτότερο.

Πώς να σβήσετε τους μαύρους κύκλους

Για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων επιστρατεύεται συνήθως συνδυασμός θεραπειών, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Το θεραπευτικό πλάνο μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες μεθόδους αποχρωματισμού, όπως θεραπείες λεύκανσης, ήπια χημικά πίλινγκ και εφαρμογή Q-Switched Laser. Οι θεραπείες όμως που ξεχωρίζουν, είναι η Carboxytherapy και η NanoLipoΠροσθετική.

Carboxytherapy: Με το Carboxytherapy, στόχος είναι η ενισχυμένη παροχή οξυγόνου κι επομένως τροφής και ζωής στους ιστούς. Αρκούν λίγες μόνο συνεδρίες για να υποχωρήσει το σκοτείνιασμα των μαύρων κύκλων και να ανατείλει νέα φωτεινή επιδερμίδα.  

Carboxytherapy

NanoLipoΠροσθετική: Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο, ιδανική για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων. Σε λίγες μόλις συνεδρίες, χάρη στη μεταφορά αυτόλογου λίπους, αποκαθίσταται ο όγκος της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών κι έτσι το βλέμμα σας θα είναι πιο λαμπερό και η εμφάνισή σας πιο νεανική.

NanoLipoΠροσθετική
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00