Exilis Elite

Ανήκει στην ελίτ των antiaging θεραπειών

Έχει αποδειχτεί ότι μετά την ηλικία των 20 ετών, η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται κατά 1% κάθε χρόνο, ενώ το πάχος του δέρματος κατά 7% κάθε δέκα χρόνια. Η χαλάρωση εμφανίζεται αργά αλλά σταθερά τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο λαιμό και το ντεκολτέ, καθώς το δέρμα δεν καταφέρνει να αντισταθεί στους νόμους της βαρύτητας και «κρεμάει». Πλέον όμως, η λύση του επεμβατικού λίφτινγκ δεν αποτελεί μονόδρομο. Η νέα θεραπεία Exilis Elite είναι η μοναδική που συνδυάζει δύο δημοφιλείς ενέργειες της κοσμητικής ιατρικής, δηλαδή τις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες και τους υπερήχους. Χαρίζει, έτσι, εντυπωσιακή σύσφιξη δέρματος, έχοντας εγκριθεί μάλιστα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς δρα το Exilis Elite

Το Exilis Elite συνιστά μία παγκοσμίου φήμης καινοτομία στον τομέα της κοσμητικής ιατρικής, καθώς είναι η μόνη συσκευή που συνδυάζει τις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες και τους υπερήχους με στόχο να ενισχύσει την αντιγηραντική δράση. Ένας ελεγχόμενος μηχανισμός θέρμανσης, δίνει τη δυνατότητα στην ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων να διαπεράσει τις στιβάδες του δέρματος και να φτάσει αρκετά βαθιά, αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα. Η ενέργεια έχει κατεύθυνση προς το χόριο, μεταβάλλεται σε θερμότητα και αφομοιώνεται από τα μεγαλύτερα κύτταρα, τους ινοβλάστες, που στόχο τους έχουν την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Χάρη στη θερμότητα οι ίνες κολλαγόνου συσπώνται και συνθέτουν νέο κολλαγόνο, που συνιστά δομικό συστατικό του δέρματος. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, είναι εμφανής η σφριγηλότητα του δέρματος, γεγονός που οφείλεται στη σύσπαση των ινών κολλαγόνου.

Πέραν της συσφικτικής δράσης, το Exilis Elite έχει και λιπολυτική δράση. Τα λιποκύτταρα της περιοχής απορροφούν τη θερμότητα κι έπειτα καταστρέφονται οριστικά. Έτσι, παρέχεται μόνιμο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση του προβλήματος του διπλοσάγονου, αλλά και άλλων περιοχών του προσώπου όπου συσσωρεύεται λίπος, και για τις οποίες μέχρι τώρα δεν υπήρχε άλλη λύση.

Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Με το Exilis Elite αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα ακόλουθα αισθητικά θέματα:

  • χαλάρωση προσώπου
  • βλεφαρόπτωση
  • ρυτίδες και οίδημα στα μάτια
  • απώλεια όγκου σε ζυγωματικά και χείλια
  • «πεσμένα» μάγουλα
  • ρινοχειλικές ρυτίδες
  • διπλοσάγονο
  • χαλάρωση λαιμού
  • μικρορυτίδες στο ντεκολτέ

Εκτός από την εξασφάλιση της σύσφιξης, το Exilis Elite συμβάλλει στη βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνει το οβάλ περίγραμμα του προσώπου. Η θεραπεία ενδείκνυται για τις ηλικίες 21 έως 70+ χρόνων, και για όλους τους τύπους και τα χρώματα δέρματος.

Πονάει;

Το Exilis Elite είναι απόλυτα ανεκτό ως θεραπεία. Σε κάποιους θυμίζει την ευχάριστη αίσθηση που έχει το hot stone massage (σ.σ. είδος μασάζ όπου χρησιμοποιούνται ζεστές πέτρες). Μάλιστα, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, η θεραπεία πραγματοποιείται με τον ασθενή ξαπλωμένο.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Όχι. Μπορεί κάποιος να επιστρέψει στις δραστηριότητές του άμεσα. Το μόνο που ενδέχεται να παρουσιαστεί είναι μια ελαφράς μορφής ερυθρότητα μέσα στα επόμενα 20-30 λεπτά που έπονται της θεραπείας, η οποία όμως αποτελεί παροδικό φαινόμενο.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Όχι. Η θεραπεία Exilis Elite είναι απόλυτα ασφαλής και είναι, μάλιστα, κατάλληλη ακόμα και για ευαίσθητες περιοχές, όπως αυτή των ματιών, του λαιμού και του ντεκολτέ. Η συσκευή διαθέτει το ειδικό σύστημα ασφαλείας Energy Flow Control, το οποίο εξασφαλίζει την κατάλληλη ροή ενέργειας κατά τη διάρκεια της θεραπείας και απομακρύνει το ενδεχόμενο να υπερθερμανθεί το δέρμα.

Ο ενσωματωμένος μηχανισμός ψύξης επιτρέπει στη συσκευή να στοχεύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση στον ασθενή αλλά ούτε και να επηρεάζει τις πιο επιφανειακές στιβάδες. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του Exilis Elite™ έχουν διαπιστωθεί σε πολλές κλινικές μελέτες και επιπλέον η συσκευή έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA για σύσφιξη δέρματος.

Μάλιστα, η θεραπεία εφαρμόζεται με ασφάλεια όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα, για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης δέρματος και του τοπικού πάχους στα μπράτσα, τον κορμό, τους μηρούς και τα γόνατα.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, είναι εμφανής η σφριγηλότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα δείχνει πιο υγιές. Το ποσοστό βελτίωσης μπορεί να φτάσει έως και 81% στην πρώτη συνεδρία.

Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται 4-6 συνεδρίες (μία ανά βδομάδα) για να εξασφαλιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα σύσφιξης, το οποίο διατηρείται αναλλοίωτο τουλάχιστον για δύο έτη. Το αποτέλεσμα που αφορά την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους είναι μόνιμο. Άλλωστε, δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός το ότι το Exilis Elite εντάσσεται στην ελίτ των θεραπειών αντιγήρανσης.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00