RF TriPollar

Προσφέρει σύσφιξη του δέρματος με τεχνολογία τρίτης γενιάς

Λίγες φορές μια τεχνολογία αποδεικνύεται τόσο ευεργετική στον τομέα της κοσμητικής δερματολογίας. Οι εστιασμένες ραδιοσυχνότητες (RF) έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια. Και τώρα πια, η διαθέσιμη τεχνολογία τρίτης γενιάς είναι ακόμα πιο υποσχόμενη, αφού έχει καταφέρει να υπερνικήσει τους περιορισμούς των περασμένων τεχνολογιών. Οι επονομαζόμενες τριπολικές ραδιοσυχνότητες αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες στον τομέα της αντιγήρανσης, ιδιαίτερα κατάλληλη για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς δρα το RF TriPollar

Το RF TriPollar προσφέρει λείανση των λεπτών γραμμών έκφρασης, αλλά και των βαθύτερων ρυτίδων, ενώ θεωρείται και μία από τις αποτελεσματικότερες θεραπείες κατά της χαλάρωσης.

Η εστιασμένη ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων διανέμεται μέσα από τρεις κεφαλές, οι οποίες γλιστράνε πάνω στην επιδερμίδα, χαρίζοντας μία ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς. Στόχος είναι η ενίσχυση του βαθύτερου πλέγματος από ίνες κολλαγόνου, το οποίο ουσιαστικά συγκρατεί την επιδερμίδα στη θέση της. Στις νεανικές ηλικίες, το πλέγμα αυτό είναι στιβαρό και αντέχει στην καταπόνηση όταν οι μύες συσπώνται τη στιγμή των εκφράσεων του προσώπου. Οι ινοβλάστες παράγουν νέο κολλαγόνο άμεσα για να αντισταθμίζουν τις φθορές. Με το πέρασμα του χρόνου ωστόσο, οι ινοβλάστες ολοένα ατονούν, παράγουν λιγότερο φρέσκο κολλαγόνο κι έτσι το πλέγμα ξεκινά να εμφανίζει ανωμαλίες. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα χαλαρό, χωρίς υποστήριξη και με έντονη τάση για ρυτίδες.

Με το RF TriPollar, η εστιασμένη ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων κατευθύνεται στο επιφανειακό, αλλά και στο βαθύτερο στρώμα της δερμίδας, έχοντας δύο δράσεις. Αφενός, κάνει τις ίνες κολλαγόνου που ήδη υφίστανται να συσπαστούν προσφέροντας άμεσα σύσφιξη στο δέρμα. Αφετέρου, διεγείρει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών προκειμένου να παράξουν εκ νέου ίνες από κολλαγόνο και να δημιουργήσουν έτσι ένα πιο παχύ στρώμα δερμίδας που προσφέρει καλύτερη στήριξη στο δέρμα και ελαχιστοποιεί τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες. Την ίδια στιγμή, η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων συρρικνώνει τα λιποκύτταρα, καταπολεμώντας έτσι τις αντιαισθητικές εναποθέσεις λίπους στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού, όπως το διπλοσάγονο και τα «κρεμασμένα» μάγουλα.

Το RF TriPollar μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, όπως στα μάτια και στα χείλια, καθώς και στον λαιμό. Είναι ιδανικό για:

  • να σμιλεύει το οβάλ περίγραμμα του προσώπου
  • να συσφίγγει τη χαλαρή επιδερμίδα
  • να λειαίνει τις δυναμικές ρυτίδες/λεπτές γραμμές έκφρασης, εκείνες δηλαδή που σχηματίζονται από τις επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου. Εντοπίζονται συνήθως στο μέτωπο, γύρω από το στόμα, αλλά και γύρω από τα μάτια (γνωστές ως «πόδι της χήνας»)
  • να αντιμετωπίζει τις στατικές ρυτίδες, που οφείλονται στο γήρας και στην απώλεια του τόνου του δέρματος, και δεν σχετίζονται με τις ρυτίδες έκφρασης
  • να αντιμετωπίζει τις εναποθέσεις λίπους στον λαιμό, στα μάγουλα, και στο σαγόνι, όπως το διπλοσάγονο

Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής και μπορεί να εφαρμοστεί από την ηλικία των 30 ετών, με στόχο την πρόληψη των σημαδιών του χρόνου. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες anti-aging θεραπείες.

Πονάει;

Δεδομένης της χαμηλής ισχύος που απαιτείται για την εφαρμογή των θεραπειών RF TriPollar, η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη. Οι τρεις κεφαλές της συσκευής γλιστράνε απαλά πάνω στην επιδερμίδα, προκαλώντας ένα ευχάριστο αίσθημα ζεστασιάς, που αποτελεί απόδειξη της ενεργοποίησης των ινοβλαστών.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Όχι. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Η περιοχή της θεραπείας φαίνεται αμέσως πιο λαμπερή και ανανεωμένη, χωρίς όμως να υπάρχουν σημάδια που να προδίδουν τη θεραπεία.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Όχι. Η τεχνολογία των τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων λειτουργεί με ένα σύστημα ελέγχου πολύ εξελιγμένο, το οποίο εμποδίζει την υπερθέρμανση και εκμηδενίζει την ανάγκη για χρήση μηχανήματος ψύξης, κάτι που απαιτείται στη χρήση μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Αυτό συνεπάγεται αποτελεσματική, ασφαλή και συνεχή παροχή θερμότητας, συντομότερο χρόνο θεραπείας (περίπου 15-30 λεπτά) και μικρότερο αριθμό συνεδριών (περίπου 5 έως 6 συνεδρίες ανά 10 μέρες).

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Το πλεονέκτημα της εστιασμένης θεραπείας είναι η προσφορά άμεσα ορατών αποτελεσμάτων από την αρχική συνεδρία. Αυτό βέβαια το εξασφαλίζει μόνο η τεχνολογία τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Οι μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες δεν είναι εστιασμένες και κατά συνέπεια απαιτείται μεγαλύτερη ενέργεια προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται από άποψη ενόχλησης σε τοπικό επίπεδο και ενδεχόμενης πρόκλησης δερματικών βλαβών εξαιτίας της υπερθέρμανσης του δέρματος.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης κιόλας συνεδρίας, η επιδερμίδα δείχνει πιο φρέσκια, βελούδινη και σφριγηλή , ενώ τα αποτελέσματα παρουσιάζουν βελτίωση από μέρα σε μέρα, αφού οι ινοβλάστες που έχουν ενεργοποιηθεί εξακολουθούν την εντατική δράση τους. Η δράση της θεραπείας είναι συσσωρευτική, δηλαδή τα αποτελέσματα παρουσιάζουν σταθερή βελτίωση με κάθε νέα συνεδρία και η διάρκειά τους αγγίζει τουλάχιστον το ένα έτος. Αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος θεραπειών, προτείνεται μία επιπλέον συνεδρία ανά 6-12 μήνες, με στόχο τη συντήρηση του αποτελέσματος.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00