Τριχομοιοπύκνωση Φρυδιών

Eπανορθώνει το σχήμα των φρυδιών και ενισχύει την πυκνότητά τους

Είναι αλήθεια ότι τα μάτια καθρεφτίζουν την ψυχή, όμως δεν είναι μόνο τα μάτια που βοηθάνε στην έκφραση των συναισθημάτων. Τα φρύδια παίζουν εξίσου καθοριστικό ρόλο, καθώς συμβάλλουν στο πλαισίωμα του προσώπου και διαμορφώνουν την έκφρασή μας όταν είμαστε ενθουσιασμένοι, προβληματισμένοι, έκπληκτοι, συμπονετικοί, προσηλωμένοι ή αδιάφοροι. Τι συμβαίνει όμως όταν τα φρύδια, είτε για λόγους υγείας είτε εξαιτίας υπερβάλλουσας περιποίησης, έχουν χάσει την έκφρασή τους; Η Τριχομοιοπύκνωση Φρυδιών (Eyebrows Micropigmentation) μπορεί να την επαναφέρει με ασφαλή και ανώδυνο τρόπο, προσφέροντας αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 2 χρόνια!

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς εφαρμόζεται η Τριχομοιοπύκνωση φρυδιών

Η Τριχομοιοπύκνωση αποτελεί μια μη επεμβατική διαδικασία προσομοίωσης της φυσικής πυκνότητας των φρυδιών, η οποία τονίζει το βλέμμα, διορθώνει το σχήμα των φρυδιών και προσδίδει μια πιο νεανική όψη στο πρόσωπο. Χρωματικές τριχοκουκκίδες ή σκιάσεις σχεδιάζονται ανάμεσα ή και περιμετρικά των φυσικών τριχών των φρυδιών με στόχο την ενίσχυση της φυσικής εικόνας πύκνωσης καλοσχηματισμένων φρυδιών. Πιο συγκεκριμένα, μικρές ποσότητες ειδικής για την εφαρμογή υποαλλεργικής χρωστικής ουσίας τοποθετούνται στην επιδερμική στοιβάδα του δέρματος με τη βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας στις περιοχές των φρυδιών που παρουσιάζουν αραίωση, δημιουργώντας μια οπτική ψευδαίσθηση πύκνωσης με απόλυτα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Τι προσφέρει η Τριχομοιοπύκνωση Φρυδιών

Στόχος της μεθόδου αποτελεί ο σχεδιασμός χρωματικών τριχογραμμών (πιστά χρωματικά αντίγραφα των φυσικών τριχών) ή και σκιάσεων ανάμεσα στις φυσικές υπάρχουσες τρίχες των φρυδιών με στόχο την ενίσχυση της φυσικής εικόνας πυκνών καλοσχηματισμένων φρυδιών. Ειδικότερα, η μέθοδος κρίνεται ιδανική για διόρθωση του σχήματος προσώπου, διόρθωση του σχήματος των φρυδιών και γέμισμα των φρυδιών.

Υπάρχουν 6 λόγοι για να επιλέξετε την Τριχομοιοπύκνωση  Φρυδιών:

 • Επιτυχής προσομοίωση της φυσικής πυκνότητας φρυδιών
 • Κάθε χρωματική τριχογραμμή αποτελεί ρεαλιστικό αντίγραφο μιας φυσικής τρίχας
 • Δημιουργείται ρεαλιστική ψευδαίσθηση πυκνών καλοσχηματισμένων φρυδιών
 • Φυσικό αποτέλεσμα ακόμα και από κοντινή απόσταση
 • Πύκνωση σε αραιωμένες ή σε εντελώς «γυμνές» περιοχές
 • Δεν αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας

Ποιοι επιλέγουν τη μέθοδο της Τριχομοιοπύκνωσης Φρυδιών;

Η μη επεμβατική μέθοδος της Τριχομοιοπύκνωσης Φρυδιών (Eyebrows Micropigmentation) είναι κατάλληλη για τις παρακάτω περιπτώσεις:

 • άτομα με αλωπεκία
 • άτομα με αραιά ή καθόλου φρύδια
 • άτομα με ασύμμετρα χαρακτηριστικά (π.χ. μεγάλη ή μικρή απόσταση μεταξύ των φρυδιών)
 • άτομα που δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να υποβληθούν σε εμφύτευση φρυδιών
 • γυναίκες με αλλεργία στα προϊόντα μακιγιάζ
 • γυναίκες που αδυνατούν να επιμεληθούν επιτυχώς το μακιγιάζ των φρυδιών τους

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Η διαδικασία της Τριχομοιοπύκνωσης Φρυδιών (Eyebrows Micropigmentation) απαιτεί δύο συνεδρίες για να ολοκληρωθεί. Αυτό συμβαίνει καθώς μετά την πρώτη συνεδρία, η περιοχή γύρω από τα φρύδια θα έχει μια ελαφρώς σκουρότερη απόχρωση, η οποία θα διαρκέσει μερικές μέρες.  Σταδιακά, η περιοχή θα απολεπιστεί και θα αποκτήσει μια πιο φυσική και ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Στη συνέχεια, ακολουθεί η δεύτερη συνεδρία, η οποία θα τελειοποιήσει και θα εμβαθύνει το χρώμα.

Πονάει;

Το πιθανότερο είναι να νιώσετε μια ήπια αίσθηση τσιμπήματος. Σε γενικές γραμμές η διαδικασία της Τριχομοιοπύκνωσης Φρυδιών (Eyebrows Micropigmentation) είναι ανεκτή. Ωστόσο, πριν την έναρξη της διαδικασίας εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα, ώστε να εξαλειφθεί η παραμικρή πιθανότητα ενόχλησης.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Το αποτέλεσμα βελτιστοποιείται σταδιακά μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Ένα μήνα μετά την αρχική εφαρμογή, ενδεχομένως να χρειαστεί μια συνεδρία βελτιστοποίησης του τελικού σχήματος ή και χρώματος. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περίπου 1,5-2 χρόνια.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Καμία, πρόκειται για μια απολύτως ασφαλή διαδικασία, η οποία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις,  κυρίως σε ευαίσθητο δέρμα μπορεί να υπάρξει οίδημα και ή ελαφρύς μωλωπισμός που σύντομα όμως θα υποχωρήσουν. Αντίστοιχα, πολύ σπάνια είναι και η εμφάνιση αλλεργικών αντιδράσεων, καθώς πριν από κάθε εφαρμογή πραγματοποιείται αλλεργικό τεστ.

Η μέθοδος της Τριχομοιοπύκνωσης φρυδιών είναι αποκλειστικά για γυναίκες;

Φυσικά και όχι. Η Τριχομοιοπύκνωση Φρυδιών (Eyebrows Micropigmentation) δεν αποτελεί μόνο γυναικείο προνόμιο. Οι άνδρες μπορούν να επωφεληθούν της μεθόδου αφενός για να ενισχύσουν την εικόνα της φυσικής πύκνωσης των φρυδιών τους και αφετέρου χρησιμοποιώντας τη συνδυαστικά με εμφύτευση φρυδιών, να καλύψουν περιοχές που δεν είναι δυνατή η μεταμόσχευση.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00