EndoLift

Το EndoLift είναι το lifting του μέλλοντος, μια καινοτόμος και απόλυτα ασφαλής μέθοδος για την καταπολέμηση της χαλάρωσης που παρατηρείται στο πρόσωπο και το λαιμό, χωρίς χειρουργική επέμβαση και μάλιστα σε 1 συνεδρία μόνο. Στα Δερματολογικά κέντρα μας, IQ-Intensive Quality Skin Clinics, εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια από έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα, υπό την επιστημονική εποπτεία του Dr. Τζερμιά.

Συνιστά την τελευταία λέξη στην Κοσμητική Ιατρική, η οποία στοχεύει και επιτυγχάνει την ανόρθωση του χαλαρού δέρματος στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού, εφαρμόζοντας βιο-απορροφήσιμα ράμματα που στερεώνονται στο περιόστεο. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η μεγάλη απήχηση που έχει η μέθοδος αυτή σε Ευρώπη και Αμερική.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς δρα το EndoLift

Το EndoLift είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία και η αποτελεσματικότητά του έγκειται στην εφαρμογή αποστειρωμένων και ημιελαστικών ραμμάτων ανόρθωσης. Τα ράμματα αυτά τοποθετούνται σε ειδικό βάθος κάτω από την επιδερμίδα, έχοντας επίσης συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η επιδερμίδα αποκτά σφριγηλότητα που είναι άμεσα ορατή κι έχει μεγάλη διάρκεια, καθώς τα ράμματα που τοποθετούνται είναι απορροφήσιμα, αλλά και σταθερά εξαιτίας της τεχνικής που χρησιμοποιείται. Για το λόγο αυτό, το EndoLift εξασφαλίζει αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας που αγγίζει τα 5 χρόνια και που είναι αντάξιο των υψηλών απαιτήσεων που έχει η Κοσμητική Ιατρική.

Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Το EndoLift ενδείκνυται για το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, και είναι άκρως αποτελεσματικό σε περιπτώσεις:

Κατάλληλοι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη μέθοδο που είναι ελάχιστα επεμβατική, είστε όσοι έχετε ηλικία από 35 έως 65 ετών και το δέρμα σας χαρακτηρίζεται από απώλεια σφριγηλότητας και όγκου, με αποτέλεσμα να έχει αλλοιωθεί η συμμετρία, η νεανικότητα και γενικότερα το περίγραμμα του προσώπου σας.

Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε EndoLift αν είστε νεότεροι σε ηλικία και θέλετε να αποκαταστήσετε τη συμμετρία του προσώπου σας, αλλά και την υφή της επιδερμίδας σας. Σε γενικές γραμμές, θα μπορούσε κανείς να πει ότι η συγκεκριμένη μέθοδος απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιθυμούν να γυρίσουν το ρολόι πίσω και να κάνουν μια νέα αρχή.

Πονάει;

Το EndoLift είναι απολύτως ανώδυνο, καθώς τα ράμματα τοποθετούνται μετά από εφαρμογή τοπικής αναισθησίας. Επίσης, οι τομές που γίνονται είναι πολύ μικρές κι έτσι δεν προξενείται πόνος. Αυτό που είναι πιθανό να αισθανθεί ο ασθενής είναι ένα μικρό τράβηγμα στο δέρμα κατά την εσωτερική του ανόρθωση.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Όχι, δεν χρειάζεται χρόνος για ανάρρωση, καθώς έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητές σας άμεσα . Για κάποιες ημέρες, ενδέχεται να εκδηλωθεί ήπιος πόνος όταν μασάτε ή όταν κάνετε έντονους μορφασμούς. Επίσης, για διάστημα μίας περίπου βδομάδας, προτείνεται να αποφεύγετε την έντονη τριβή της επιδερμίδας και την άρση μεγάλου βάρους. Τέλος, συνιστάται να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 2 με 4 εβδομάδες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Γενικότερα, δεν υπάρχουν παρενέργειες. Ωστόσο, σε περίπτωση που παρουσιαστούν, μπορεί να περιλαμβάνουν οίδημα ή μικρούς μώλωπες στο σημείο όπου εφαρμόζεται η θεραπεία (συνήθως στον λαιμό).

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Στους περισσότερους ασθενείς τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ σε κάποιους άλλους είναι ορατά με μια μικρή καθυστέρηση, μιας περίπου εβδομάδας λόγω της απομάκρυνσης του οιδήματος της αναισθησίας.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00