ULTHERAPY

Με το Ultherapy , εγκαινιάζεται μία ολοκαίνουργια κατηγορία θεραπειών στον τομέα της αντιγήρανσης. Είναι η πρώτη θεραπεία που λαμβάνει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για εφαρμογή μη-επεμβατικού λίφτινγκ. Το Ultherapy εξασφαλίζει τα θεαματικά αποτελέσματα του λίφτινγκ, μηδενίζοντας όμως τις παρενέργειες και τον χρόνο αποθεραπείας που συνεπάγεται μία επεμβατική διαδικασία.

Πώς δρα το Ultherapy;

Το Ultherapy προσφέρει ανόρθωση, σύσφιξη και τόνωση του χαλαρού δέρματος στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, αντιστρέφοντας τις επιπτώσεις του χρόνου και της βαρύτητας.

Η δράση του βασίζεται στη χρήση εστιασμένων υπερήχων, που έχουν την ικανότητα να διαπερνούν τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος και να κατευθύνονται σε βάθος, εκεί όπου υπάρχουν οι δομές του κολλαγόνου. Στόχος είναι η πρόκληση μιας φυσιολογικής αντίδρασης. Το δέρμα ανταποκρίνεται στην ενέργεια των υπερήχων διεγείροντας την παραγωγή νέου, ολόφρεσκου κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτόν, επιτυγχάνεται σταδιακή σύσφιξη του δέρματος που παίρνει τη μορφή ενός φυσικού λίφτινγκ.

Το Ultherapy υπερέχει στο γεγονός ότι είναι η μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία ανανέωσης του προσώπου που μπορεί να στοχεύσει και να δράσει στα βαθύτερα στρώματα των ιστών, εκεί όπου οι γιατροί μπορούν να φτάσουν μονάχα με νυστέρι.

Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Το Ultherapy είναι σε θέση να προσφέρει λίφτινγκ όλου του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και πιο στοχευμένα μονάχα για:

  • να ανορθώσει τα πεσμένα φρύδια και βλέφαρα,
  • να διορθώσει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας,
  • να συσφίξει το δέρμα κάτω από το πηγούνι,
  • να καταπολεμήσει τη χαλάρωση στον λαιμό και το ντεκολτέ, δύο περιοχές που συχνά προδίδουν την πραγματική ηλικία του προσώπου.

Πρόκειται για αισθητικά προβλήματα που οφείλονται στη μειωμένη παραγωγή του κολλαγόνου και την αποδυνάμωση της ελαστίνης, φαινόμενα που καταγράφονται από την ηλικία των 35 ετών και εντείνονται στις πιο «ώριμες» επιδερμίδες. Το Ultherapy ενδείκνυται και για όσους επιθυμούν να συντηρήσουν το αποτέλεσμα ενός επεμβατικού λίφτινγκ.

Πονάει;

Όχι. Το Ultherapy είναι μία απολύτως ανεκτή διαδικασία, που γίνεται αισθητή μονάχα τη στιγμή που διανέμεται η ενέργεια των υπερήχων. Η αίσθηση είναι πολύ παροδική και αποτελεί μία θετική ένδειξη ότι η διέγερση παραγωγής του κολλαγόνου έχει ξεκινήσει.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Όχι. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Στην περιοχή της θεραπείας, είναι πιθανό να υπάρχει μία ελαφρά ερυθρότητα ή μία αίσθηση μουδιάσματος, όμως πρόκειται για παροδικά φαινόμενα που υποχωρούν μετά από λίγες ώρες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Όχι. Το Ultherapy είναι μία απολύτως ασφαλής θεραπεία, τα αποτελέσματα της οποίας έχουν αποδειχτεί σε κλινικές μελέτες και φέρουν τις εγγυήσεις του FDA. Η ενέργεια των υπερήχων άλλωστε χρησιμοποιείται με ασφάλεια στην ιατρική περισσότερο από 50 χρόνια. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 350.000 άντρες και γυναίκες έχουν υποβληθεί σε αυτού του είδους το μη-επεμβατικό λίφτινγκ με άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Από το πρώτο κιόλας λεπτό ολοκλήρωσης της θεραπείας, η περιοχή δείχνει πιο σφριγηλή. Τα αληθινά αποτελέσματα όμως αποκαλύπτονται μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες, καθώς το νέο κολλαγόνο εργάζεται εντατικά για να ανορθώσει και να συσφίξει το δέρμα. Σε αρκετές περιπτώσεις, η βελτίωση συνεχίζεται ακόμα και 6 μήνες μετά τη θεραπεία.

Το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον δύο χρόνια, είναι απολύτως φυσικό και σε καμία περίπτωση δεν προδίδει τη διαδικασία, σε αντίθεση με το επεμβατικό λίφτινγκ που σε αρκετές περιπτώσεις προσφέρει ένα μη-φυσικό και δυστυχώς μη-αναστρέψιμο αποτέλεσμα.

ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00