NanoLipoΠροσθετική

Το "μικρό" θαύμα που κάνει τη μεγάλη διαφορά!

Όταν η φυσική διαδικασία της γήρανσης εξελίσσεται, καμία μαγική κρέμα δεν είναι σε θέση να αναστρέψει τα σημάδια του χρόνου. Το δέρμα χάνει σταδιακά την ελαστικότητα και τον όγκο του, με αποτέλεσμα τον αναπόφευκτο σχηματισμό λεπτών γραμμών, ρυτίδων, μαύρων κύκλων κ.ά. Στα εξειδικευμένα ιατρεία μας IQ-Intensive Quality Skin Clinics, η εξειδικευμένη και έμπειρη ιατρική ομάδα του Dr. Τζερμιά, εφαρμόζει μια πρωτοποριακή μέθοδο, που ονομάζεται NanoLipoΠροσθετική (Nanofat), η οποία χαρίζει φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες. Η συγκεκριμένη μέθοδος προτείνεται ως αποτελεσματικός τρόπος βελτίωσης της εμφάνισής σας, αποκαθιστώντας τον όγκο της επιδερμίδας σας και αντιμετωπίζοντας, μεταξύ άλλων, τους μαύρους κύκλους και τις αυλακώσεις που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της φυσιολογικής απώλειας του όγκου των ιστών.

Η λέξη “-Νάνο-“ αναφέρεται στα πολύ μικρά σωματίδια λίπους, τα οποία αφού έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία, χρησιμοποιούνται σε συγκεκριμένες περιοχές που έχουν υποστεί φθορές κι έχουν παρουσιάσει λεπτές γραμμές, ρυτίδες, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια κ.λπ.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται χάρη στην αξιοποίηση λιπωδών κυττάρων του ίδιου οργανισμού, τα οποία γίνονται αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας για να χρησιμοποιηθούν για την έγχυσή τους στο δέρμα.

Kλείστε ραντεβού δωρεάν


Πώς δρα η NanoLipoΠροσθετική

Η επιτυχημένη δράση της NanoLipoΠροσθετικής (Nanofat) έγκειται σε 5 βήματα:

1. Τοπική αναισθησία και διείσδυση της βελόνας στο δέρμα, όπως π.χ. κατά την αιμοληψία.
2. Έγχυση μικρής ποσότητας τοπικού αναισθητικού, χρησιμοποιώντας μια στρογγυλεμένη κάνουλα, πιο ήπια στη χρήση συγκριτικά με τη βελόνα.
3. Μικρολιποαναρρόφηση, χάρη στην οποία αφαιρείται η περίσσεια λίπους από κάποιο σημείο του σώματος (π.χ. κοιλιά).
4. Επεξεργασία του λίπους, το οποίο με ειδική διαδικασία καθαρίζεται και φιλτράρεται προκειμένου να διαχωριστεί από άλλα συστατικά (αίμα, αναισθησία κ.λπ) κι έπειτα προοδευτικά μετατρέπεται σε μικρότερα – μικροσκοπικά σωματίδια, τα οποία είναι πλούσια σε βλαστοκύτταρα και αυξητικούς παράγοντες.
5. Ανάμειξη του ρευστού στοιχείου που απομένει με εμπλουτισμένο πλάσμα και έγχυσή του στην πάσχουσα περιοχή με πολλαπλές ενέσεις, που πραγματοποιούνται με πολύ λεπτή βελόνα.
Για ποιες περιοχές και ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Η NanoLipoΠροσθετική είναι ιδανική για εφαρμογή σε πρόσωπο, ντεκολτέ και χέρια. Πιο συγκεκριμένα, ενδείκνυται για:

 • Την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων
 • Τη λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων στην περιοχή των ματιών (“πόδι της χήνας”)
 • Το σβήσιμο των ρυτίδων γέλιου
 • Την αντιμετώπιση των ουλών ακμής
 • Το γέμισμα των εμβυθισμένων κροτάφων
 • Την αντιμετώπιση των σημαδιών της φωτογήρανσης (μελαγχρωματικές βλάβες, που εμφανίζονται με τη μορφή κηλίδων, φακίδων και πανάδων)

Πραγματοποιείται σε άτομα ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, που θέλουν να αποκαταστήσουν τον όγκο του δέρματός τους και να ανακτήσουν τη λάμψη και τη νεανικότητά τους. Βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη αρκετού διαθέσιμου λίπους (από λίγα έως 30-40ml ανάλογα με το αν η NanoLipoΠροσθετική (Nanofat) θα πραγματοποιηθεί σε μικρές περιοχές ή σε ολόκληρο το πρόσωπο).

Πονάει;

Όχι. Η διαδικασία είναι απολύτως ανεκτή, καθώς με τη χρήση της τοπικής αναισθησίας διασφαλίζεται η άμεση και πλήρης αναλγησία.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες. Άλλωστε, πρόκειται για απόλυτα ασφαλή μέθοδο, καθώς χρησιμοποιείται αυτόλογο λίπος (χωρίς τη χρήση τεχνητών εμφυτευμάτων), το οποίο δεν μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μερικές ημέρες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας και διαρκούν αρκετά χρόνια (2-4).

Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί για την επίτευξη βέλτιστου αποτελέσματος;
Η NanoLipoΠροσθετική μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες, όπως για παράδειγμα Εγχύσεις Εμφυτευμάτων Ρυτίδων (Υαλουρονικό Οξύ), Μεσοθεραπεία, Εγχύσεις Λείανσης Ρυτίδων κ.ά.
Ποια είναι η διαφορά NanoLipoΠροσθετικής και Λιποπροσθετικής;

Η μέθοδος της Λιποπροσθετικής βασίζεται σε μεταφορά λίπους από μία περιοχή σε κάποια άλλη που το έχει περισσότερο ανάγκη, χαρίζοντας μεγαλύτερο όγκο. Η NanoLipoΠροσθετική έγκειται, επίσης, σε μεταφορά λίπους από μία περιοχή σε κάποια άλλη που το έχει περισσότερο ανάγκη. Η διαφορά σ’ αυτή την περίπτωση είναι ότι μεταφέρεται λίπος μαζί με τα παράγωγα βλαστοκύτταρα και τους αυξητικούς παράγοντες σε ρευστή μορφή, χαρίζοντας όχι όγκο, αλλά πολύτιμη αναζωογόνηση και λάμψη.

Πλεονεκτήματα

Η NanoLipoΠροσθετική συνιστά μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, η οποία:

 • Πραγματοποιείται σε 3 συνεδρίες, ανάλογα το πρόβλημα
 • Έχει μηδαμινό κίνδυνο επιπλοκών
 • Χαρίζει μακροχρόνιο και φυσικό αποτέλεσμα
 • Εγγυάται σύντομη αποθεραπεία και άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
 • Δεν αφήνει σημάδια και ουλές στην περιοχή
 • Πρόσφατη κλινική έρευνα (2013) από τους Dr. Tonnard και Dr. Verpaele από το Βέλγιο, έδειξε αξιοσημείωτη βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος 6 μήνες μετά τη θεραπεία.
ΑΘΗΝΑ
Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΜΑΡΟΥΣΙ
Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00
ΓΛΥΦΑΔΑ
Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00